COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Puerto Rico

All Inclusive Puerto Rico

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Gran Canaria
  5. Puerto Rico

Verruil de dagelijkse drukte voor een zonovergoten zandstrand en boek een All Inclusive Puerto Rico. Je vindt deze badplaats op het Canarische eiland Gran Canaria. In het moderne Puerto Rico ontspan je op het Amadores-zandstrand, flaneer je over de Paseo Maritimo-boulevard en geniet je van zonsondergangen met een rumcocktail in je hand. Dankzij de complete service kom je in de accommodaties van TUI tijdens deze zonvakantie niets tekort.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Puerto Rico vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

All Inclusive Puerto Rico
Bekijk alle All Inclusives Puerto Rico (4)

8 uur zon per dag in Puerto Rico

Een All Inclusive Puerto Rico is een prima keuze voor een vakantie naar de zon. Deze moderne badplaats ligt aan de zuidwestkust op het Canarische eiland Gran Canaria. Puerto Rico heeft de meeste zonuren van het eiland, gemiddeld bijna 8 uur per dag. Wat een verschil met het druilerige weer in Nederland! Gelukkig verblijf je met TUI op basis van All Inclusive in een hotel of appartement, dus je kunt naar hartelust zonnebaden bij het zwembad, op het zonneterras of op het strand van Puerto Rico. Hier kom je niets tekort...

Onbezorgde siësta in Puerto Rico

Een onbezorgde zonvakantie. Zo kun je een All Inclusive Puerto Rico zeker noemen. Kies bijvoorbeeld voor een 4 sterren hotel direct aan het Amadores-strand. Dit zandstrand ligt beschut in een baai en is zeer geliefd onder zonaanbidders. Op een deel ervan staan parasols en ligbedden, maar er is zeker genoeg plek voor je badhanddoek. Gezinnen met kinderen komen graag op Playa Amadores, want het strand loopt langzaam in de Atlantische Oceaan af. Hier laat je de kinderen met gerust hart spelen in de branding.

Flaneren door Puerto Rico

Vanaf Playa Amadores loopt een promenade naar het centrum van Puerto Rico. Je loopt er langs indrukwekkende kliffen en geniet ondertussen ook nog eens van het uitzicht over de Atlantische Oceaan. Omdat Puerto Rico een moderne badplaats is, zul je in het centrum geen charmante oude straten vinden. Wel vind je er talloze winkels, restaurants en bars. Shoppen kan bijvoorbeeld in het Puerto Rico Shopping Center. Uitrusten van het winkelen? Dat doe je natuurlijk bij een gezellige beach bar aan de Paseo Maritimo-boulevard.

Bekijk alle All Inclusives Puerto Rico (4)