Maspalomas

Last Minute Maspalomas

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Gran Canaria
  5. Maspalomas

Een grote tube zonnebrand is een must voor een Last Minute Maspalomas. Dat komt omdat de Spaanse badplaats op het Canarische Eiland Gran Canaria zonovergoten is. En hier krijg je niet alleen een kleurtje van zonnen op het strand. Maspalomas staat namelijk bekend om de glooiende duinen met overgewaaid zand uit de Sahara. Als de zon ondergaat en de duinen kleuren in rood, geel en oranje kun je er heerlijk wandelen.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Maspalomas vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Last Minute Maspalomas
  • De oudste vuurtoren van Gran Canaria
  • De 'sahara' van Maspalomas
  • Luxe hotels aan het strand
  • Subtropische badplaats op Gran Canaria
Bekijk alle Last Minutes Maspalomas (13)

Ontdek de kleurrijke Dunas de Maspalomas

Zon, zee en heel veel zand is waar het om draait tijdens een Last Minute Maspalomas. Deze badplaats ligt op het meest zuidelijke puntje van het Canarische Eiland Gran Canaria en is vooral bekend om de Dunas de Maspalomas. Het glooiende duingebied is ontstaan door overgewaaid zand uit de Sahara en vooral tijdens zonsondergang adembenemend mooi. Onder invloed van de zon kleuren de zandduinen in allerlei tinten rood, geel en oranje. Een avondwandeling is aan te raden. En vergeet dan vooral de camera niet mee te nemen.

Zonnen op Gran Canaria

Ook overdag breng je een Last Minute Maspalomas door op het zand. Het luxe All Inclusive hotel van TUI staat namelijk direct aan het strand van Maspalomas. En hier kun je zelfs in de wintermaanden genieten van de zon. De temperatuur komt op Gran Canaria namelijk ook in de winter amper onder de 20 graden Celsius. Wie wil afkoelen loopt zo het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan in. Al kun je ook het zwembad bij het hotel in plonsen. Ideaal, want dan staat de ober daarna klaar met een tinto de verano en een schaaltje vol patatas bravas. Dat wordt smullen!

El Tablero: shoppen in Maspalomas

Laat je tijdens een Last Minute Maspalomas wat ruimte in de koffer over? In de Spaanse badplaats kun je namelijk goed shoppen. Unieke boetiekjes en bekende designerwinkels bepalen het beeld in het chique winkelcentrum El Faro. Terwijl je in het winkelcentrum El Tablero de goedkopere winkels aantreft. En omdat er in deze grote malls ook genoeg restaurants en cafés te vinden zijn kun je er de hele avond vertoeven. Al is dineren in de buitenlucht, mét uitzicht op de 68 meter hoge vuurtoren Faro de Maspalomas, ook wel een aanrader. Rondom de vuurtoren zijn veel tapasbarretjes te vinden waar je van de Spaanse keuken smult.

Bekijk alle Last Minutes Maspalomas (13)