Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Punta Prima

Dat kleiner ook fijner kan zijn bewijst een All Inclusive naar Punta Prima. Gelegen op het Spaanse eiland Menorca, waar je zorgeloos aanschuift van ontbijt tot buffet. Je went snel aan het mediterrane ritme en je ontdekt een prachtige baai waar vissersboten aangemeerd liggen. Terug op het strand van Punta Prima blijft je blik steken bij het raadselachtige Illa del Aire, waar de wind vrij spel heeft. Wat zou daar te ontdekken zijn? Een actieve, maar ontspannen zonvakantie op Menorca is begonnen!

All Inclusive Punta Prima
  • Het zuidoostelijke puntje van Menorca
  • Het witte zand van Sandy Bay
  • Mysterieuze Talaiots
Bekijk alle All Inclusives Punta Prima (2)

Strandvakantie in Punta Prima

In het zuidoosten van het Spaanse eiland Menorca in de Middellandse Zee ligt het zonnige plaatsje Punta Prima. De hoofdstad van Menorca, Mahon, ligt vlak bij en daar ligt ook het vliegveld. Vanuit het 4 sterren resort van TUI in Punta Prima loop je naar het kleine maar fijne zandstrand, dat als een baai perfect beschut ligt tussen de lage rotsen. Het helderblauwe water loopt geleidelijk af en is ideaal voor een gezinsvakantie met kleine kinderen. Je ziet ze lachend in het water spelen en rondpeddelen op bootjes. Hier en daar steekt er een snorkel boven het water uit. Wat verder op zee is de wind een constante factor en je ziet dat er gewindsurft en gezeild wordt. Dan blijft je blik steken bij de vuurtoren van het onbewoonde hagedisseneiland Illa del Aire.

All Inclusive genieten

Optimaal genieten van je vakantie doe je tijdens een All Inclusive in Punta Prima. Van ontbijt tot diner is alles verzorgd, met tussendoor drankjes en natuurlijk een lekker ijsje. Gecombineerd met de vrijheid van een appartement en het gemak van een hotel, heb je nergens omkijken naar en geef je je over aan de zon en het ritme van de Middellandse Zee. Dat ritme lokt je naar het strand van Punta Prima waarvandaan je een leuke wandeling maakt via het pad Cami de Cavalls naar Cala Alcaulfar, een prachtigdiepe baai waar veel vissersbootjes aangemeerd liggen. Een kleurrijke plek met de donkergroene kruinen van de zeedennen tussen de krijtwitte huizen op de rotsen en het blauw van het water. Een knorrende maag maakt je attent op de tijd: Tijd om aan te schuiven bij het buffet!

Bekijk alle All Inclusives Punta Prima (2)