Balearen

All Inclusive Balearen

  1. All Inclusive
  2. Spanje
  3. Balearen

Fietsen langs schaduwrijke olijfbomen, feesten in de hipste clubs of van de zon genieten in idyllische baaitjes met kraakhelder water maken van de Spaanse Balearen een veelzijdige vakantiebestemming. Deze eilandengroep in de Middellandse Zee bestaat uit het bruisende Ibiza en Mallorca en het rustige Menorca en Formentera. Bij TUI kun je een All Inclusive Balearen boeken en vanuit een luxe 4 sterren hotel alle kanten op.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Balearen vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

All Inclusive Balearen
  • Elk eiland z'n eigen charme
  • Populaire bestemming voor Nederlanders
  • De beste stranden van Spanje
Bekijk alle All Inclusives Balearen (74)

Romantische baaien op de Balearen

Idyllische baaitjes, veel groen, bruisende feesten en romantische pleinen met fonteinen en kerken vormen het decor van de Spaanse Balearen. Deze eilandengroep in de Middellandse Zee bestaat niet alleen uit het bruisende Ibiza en Mallorca, maar ook uit de rustige eilanden Menorca en Formentera. Dankzij het mediterraanse klimaat en de aanwezigheid van kraakheldere baaien vormen de Balearen een geliefde bestemming voor een zonvakantie. Zo ligt in het noorden van Ibiza de badplaats Portinatx aan de gelijknamige baai. Turqoise water waar de zeilboten op lijken te zweven en met olijfbomen versierde rotsen versieren het witte strand aan deze baai. Wie bij TUI een All Inclusive Balearen boekt kan kiezen voor een 4 sterren hotel aan de baai van Portinatx.

Dance the night away op Mallorca

De hele nacht feesten op de hipste muziek of juist met de fiets de natuur verkennen. Tijdens een All Inclusive Balearen kun je met TUI alle kanten op. Voor een bruisende strandvakantie waar je ook 's nachts genoeg vermaak vindt moet je op Mallorca zijn in de zuidelijk gelegen badplaats El Arenal. Achter het brede zandstrand ligt niet alleen het luxe hotel van TUI, maar ook vele cafés en bekende discotheken als 'Shooters' waar regelmatig beroemde dj's draaien. Wie liever de rust op zoekt kan kiezen voor een 4 sterren hotel in Playa Migjorn op Formentera. Huur in het hotel van TUI eens een fiets en zet koers naar de Far de la Mola klif die bekend staat om zijn vuurtoren en indrukwekkende uitzicht over de Balearische Zee.

Gotische bouwwerken op Menorca

De Balearen mogen dan wel bekend staan om de natuur, er zijn ook genoeg culturele bezienswaardigheden te vinden. Zo is de stad Ciutadella op Menorca wel een bezichtiging waard als je tijdens een All Inclusive Balearen in een 4 sterren hotel in Cala 'n Bosch verblijft. Met zijn vele barokke en gotische kerken, waarvan de kathedraal van Ciutadella een voorbeeld is, kom je ogen tekort in deze stad. De kathedraal deed vroeger dienst als moskee en de noordelijke toren doet dan ook denken aan een Arabische minaret. Na het bekijken van dit bouwwerk kun je bij terugkomst in het All Inclusive hotel van TUI aanschuiven bij het diner.

Bekijk alle All Inclusives Balearen (74)