Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

All Inclusive Tossa de Mar

Tijdens een All Inclusive Tossa de Mar zullen de eindeloze strandsiësta's niet op je programma ontbreken. Deze vissersplaats aan de Spaanse Costa Brava heeft namelijk 4 zandstranden, die allemaal in een idyllische baai liggen. Vanaf het grootste strand, Platja Gran, zie je de torens en muren van Vila Vella liggen. Ga er tijdens je vakantie zeker eens rondkijken, want de middeleeuwse straatjes en huizen zijn absoluut fotogeniek.

All Inclusive Tossa de Mar
  • Idyllische groene heuvels
  • Authentieke bezienswaardigheden
  • Zandstrand aan de baai van Tossa de Mar
  • Middeleeuwse vestingmuren
Bekijk alle All Inclusives Tossa de Mar (1)

Eindeloze siësta's in Tossa de Mar

Een All Inclusive Tossa de Mar zit van begin tot eind vol siësta's. Dit vissersdorp ligt aan de Costa Brava in Oost-Spanje. Gele rotsen, groene heuvels en honderden pijnbomen omringen Tossa de Mar, dat ook nog eens 4 zandstranden in knusse baaien heeft. Hier heb je tijdens de vakantie alle tijd om te genieten van de zon, de stranden, de Middellandse Zee, de lekkerste tapas en historische gebouwen. Vanuit het luxe hotel van TUI slenter je via de Passeig de Mar-bouelevard zó naar Platja Gran, het grootste strand in Tossa de Mar. Rol je badhanddoek uit en ga genieten van die perfecte strandsiësta..

Slenteren door Vila Vella

Vanaf het Platja Gran in Tossa de Mar kijk je uit op een paar middeleeuwse torens en muren bovenop een heuvel. Dit is Vila Vella, een van de oudste wijken hier. Neem tijdens je All Inclusive Tossa de Mar zeker de tijd om daar eens rond te slenteren. Via steile, geplaveide straatjes en trappen beklim je de heuvel. Onderweg kom je langs eeuwenoude stenen huizen met groene planten aan de gevel. Klim verder omhoog naar de muren voor een weids uitzicht over de Middellandse Zee en het lager gelegen strand Es Codolar. Dorst gekregen? Zoek dan een schaduwrijk terrasje op, want daarvan zijn er in Tossa de Mar genoeg.

Bekijk alle All Inclusives Tossa de Mar (1)