Porec

Appartement Porec

  1. Appartement
  2. Kroatië
  3. Istrië
  4. Porec

Dat je op vakantie naar Istrië gaat staat al vast, maar je bent nog op zoek naar een leuk appartement aan zee? Bekijk dan eens onze appartementen in Poreĉ! Je wandelt vanuit hier zo naar de Kroatische kust, waar de Adriatische Zee uitnodigt voor een frisse duik. Tevens is je appartement de ideale uitvalsbasis voor een dagje sightseeing in de historische binnenstad.


Appartement Porec aan zee

Aan de westkust van Istrië in Kroatië ligt de historische stad Poreĉ. De havenstad wordt omgeven door de Adriatische Zee en vanaf je appartement in Poreĉ heb je een prachtig uitzicht op de 37 kilometer lange kustlijn met haar vele baaien. Geniet vanaf het balkon van de indrukwekkende vergezichten op zee, met op de achtergrond de prachtig groene bergen. Vanaf het appartement van TUI ben je zo bij een van de kiezel- en rotsstranden van Porec, waar je op een ligbed heerlijk bijkomt tijdens een vakantie aan de Kroatische kust! Niet zo'n liefhebber van het zoute water van de zee? Spring dan in het zwembad bij het appartementencomplex!

Historische hoogtepunten in Porec 

Vanaf het appartement in Poreĉ ben je tevens zo in het oude stadscentrum van de Kroatische stad, waar vele historische bezienswaardigheden het straatbeeld bepalen. Wandel door de straten Decamanus en Caro Maximus naar de in Byzantijnse stijl opgetrokken Eufrasiusbasiliek en aanschouw de vele mozaïeken. Loop hierna door naar het Marafor plein en vergaap je aan de tempels Mars en Neptunus, de oudste Romeinse heiligdommen in Istrië. Op het rechthoekige plein geniet je tevens van een verkoelend drankje met uitzicht op het historische stadscentrum. En is het tijd voor het diner? Sla dan je slag in de supermarkt of op de dagelijkse groente, fruit en vismarkt en zet in het appartement in Porec een heerlijke maaltijd op tafel!

Bekijk alle appartementen Porec (4)