Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Appartement Cala Millor

Mallorca ligt aan je voeten in een appartement in Cala Millor. Deze gezellige badplaats ligt aan de oostkust van het Spaanse eiland en dankt zijn gezicht aan de azuurblauwe baai. Op het nabijgelegen witte zandstrand is het dan ook goed toeven onder de zon. Al kun je bij TUI ook een auto huren en het eiland verkennen. ’s Avonds zorgen de bodega’s en loungebarretjes in het centrum van Cala Millor voor vermaak.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Cala Millor vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Zonnen in de baai van Cala Millor

Het Spaanse eiland Mallorca laat zich goed lenen voor een actieve zonvakantie. En bij TUI kun je zelfs verblijven aan een van de mooiste baaien van Mallorca. Vanuit een appartement Cala Millor loop je zo naar de gelijknamige baai met azuurblauw zeewater en parelwit zandstrand. De ideale ingrediënten voor een middagje zonnen. Aan het eind van de dag is het gezellige centrum van Cala Millor ´the place to be´. Bodega´s waar de tapas niet te versmaden zijn, terrassen waar de geur van paella je tegemoet komt en loungebarretjes waar de sangria niet aan te slepen is; het belooft een zwoele avond te worden.

De magische highlights van Mallorca

Omdat Cala Millor aan de oostkust van Mallorca ligt is een huurauto een aanrader. Zo kun je op eigen tempo de kust afrijden en alle highlights bezoeken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de mystieke Coves del Drach bij het dorpje Porto Cristo. In de grot is de boottocht over het ondergrondse, verlichtte meer een magische ervaring. Iets noordelijker, bij Capdepera, is het middeleeuwse kasteel een bezoek waard. Al is het dorpje zelf, met de smalle straatjes, de vele trappen en de huizen vol bougainville ook erg schilderachtig. Opfrissen kan aan het eind van de dag door bij het appartement in Cala Millor het zwembad in te plonsen.

Touren over Mallorca

Met de huurauto kun je ook de rest van Mallorca verkennen. Na een stevig ontbijt met zoete churros in het appartement in Cala Millor is het tijd om rond te touren. Zet koers naar hoofdstad Palma de Mallorca om de gotische La Seu kathedraal te bezichtigen of rijd iets verder noordelijker naar de Serra de Tramuntana om het schilderachtige dorpje Valldemossa al flanerend te bewonderen. En wie nog verder naar het noorden rijdt komt uit bij de Cap de Formentor met zijn vele haarspeldbochten en grillige rotsformaties. De uitzichten op de Middellandse Zee zijn hier enorm fotogeniek. Vergeet dan ook niet om de camera de nacht van te voren op te laden in het luxe appartement van TUI.

Bekijk alle appartementen Cala Millor (1)