Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Autovakantie Nederland

Nederland, wat ben je toch een heerlijk vakantieland. Met je gezin in een comfortabele bungalow van Droomparken of met z’n tweeën in een luxueus hotel tijdens een stedentrip in Maastricht. Bij TUI vind je een ruime keuze aan accommodaties in Nederland. En van daaruit ga je natuurlijk de omgeving ontdekken. Van wandelen door de typisch Nederlandse duinen langs de Noordzeekust tot de Romeinse opgravingen in Maastricht. Het zijn slechts een paar voorbeelden.

Autovakantie Nederland
  • Ontzettend veelzijdig
  • Dichtbij huis
  • Historische steden
  • Bourgondisch genieten
  • Uitwaaien aan de kust
Bekijk alle autovakanties Nederland (307)

Autovakantie dicht bij huis

Met een autovakantie in Nederland ben je er even helemaal tussenuit, en toch in de buurt. Of dat nou in één van de villa’s van onze Droomparken in Gelderland is, of in een luxe safaritent op een camping in Zeeland: je gaat gegarandeerd een ontspannen autovakantie in Nederland tegemoet. En zit het weer een dag niet mee? In Nederland zij we dat wel gewend en is er altijd een interessant museum of doldwaze binnenspeeltuin binnen handbereik.

Nederland op zijn mooist

Ontdek ons eigen land tijdens je autovakantie in Nederland. Ervaar de stilte in uitgestrekte natuurgebieden zoals Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Waddengebied. Bezoek de meest uiteenlopende musea; van Naturalis in Leiden tot het Rijksmuseum in Amsterdam tot het Openluchtmuseum in Arnhem. Ga op zoek naar de voorvaderen van Koning Willem-Alexander in de Nieuwe Kerk van Delft. Shop je vakantiebudget erdoorheen in historisch Haarlem en plof neer op één van de zonnige terrassen op het Vrijthof in Maastricht.

Typisch Nederlands op vakantie

Geen gedoe met vreemde talen. Ook dat is fijn aan een autovakantie in Nederland. Hoewel je in Zeeland of Limburg ook heel goed in het Duits aangesproken kan worden. Of in een lokaal dialect, want iedere Nederlandse streek is ook zo eigen. Gelukkig is je vakantie in eigen land goed geregeld, met het comfort van thuis. Geen zin om te koken? Dan haal je toch een patatje met een kroket of frikandel speciaal bij de snackbar in het dorp? Van fietstochten over uitstekend aangelegde fietspaden tot super schone toiletgebouwen op je vakantiepark. Soms vergeten we het misschien, maar wat is een vakantie in Nederland toch fijn.

Bekijk alle autovakanties Nederland (307)

Veelgestelde vragen Nederland

Lees de blogs over Nederland voor meer inspiratie.

Op gotui.com kun je diverse excursies boeken in Nederland.

De best beoordeelde accommodaties in Nederland zijn IBIS Styles Amsterdam Airport, Select Hotel Apple Park - Formule 1 en Desighhotel Maastricht.

De populairste accommodaties voor een autovakantie in Nederland zijn Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Dormio Resort Maastricht en Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

De meest kindvriendelijke accommodaties in Nederland zijn Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Attractie- & Vakantiepark Slagharen en Roompot Beach Resort.