Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantiepark Eifel

Op maar een uur rijden vanaf de Duitse grens bij Maastricht liggen de groene heuvels van de regio Eifel in Duitsland. Ideaal voor een familievakantie in een voordelig vakantiepark van TUI. Trek erop uit in de sprookjesachtige omgeving en bezoek een van de vele kastelen, zoals het kindvriendelijke Burg Satzvey. En vergeet de fotogenieke vakwerkhuizen in Monchau niet. Dat maakt je vakantie in Duitsland compleet.

Vakantiepark Eifel
Vakantieparken Eifel (4)

Populaire bestemmingen

Vakantieparken tussen de heuvels

Boek een weekend, midweek of nog langer in een vakantiepark in de Eifel en er wacht je een ontspannen vakantie. De voordelige vakantiehuizen van TUI bieden veel privacy en in je eigen keuken zet je in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel. Hou je van een actieve vakantie, dat zit je zeker goed in de Eifel. Het glooiende landschap leent zich uitstekend voor eindeloze wandel-, e-bike- of mountainbiketochten.

Familievakantie in de Eifel

Geniet van een vakantie in de Eifel in een luxe 4- of 5-sterren bungalow. De luxe vakantiehuizen zijn er ruim genoeg voor een vakantie met je familie. Of extra ruim wanneer je met je gezin op vakantie gaat. Overdag zwemmen in het binnen- of buitenbad, op je vakantiepark of in het dorp. En in de avond staan er klassieke bordspelletjes als Risk en Monopoly op het programma, waaraan de hele familie gemütlich deelneemt. Lekker met een lokaal wijntje of biertje bij de hand en natuurlijk traditionele Duitse hapjes als currywurst en flammkuchen voor de lekkere trek.

Vakantieparken Eifel (4)