Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Autovakantie Slovenië

Ontdek je graag nieuwe plaatsen? Vol ongerepte bergen, sprookjesachtige meren en uitgestrekte bossen? Boek dan een autovakantie naar Slovenië en koers naar het Meer van Bohinj in het Triglav Nationaal Park. Combineer alle natuur ook eens met wat cultuur. Dat kan bijvoorbeeld in Ljubljana. Bezoek het kasteel in het Grajski Gric park, bewonder barokke huizen in het oude centrum en nip op het terras van een glas Goričko-wijn.

Autovakantie onontdekt Slovenië

Tijdens een autovakantie in Slovenië ontdek je het land dat zomaar eens je nieuwe favoriete vakantiebestemming kan worden. De natuur is ongerept en je rijdt er langs bossen, ruige bergen en indrukwekkende meren. Logeren aan een meer doe je met TUI onder andere in Bled. Het uitzicht bestaat uit beboste oevers, charmante dorpjes en het kasteel van Bled op een rots. Zijn schoonheid maakt het Meer van Bled tot een populaire trekpleister. Liever wat meer rust? Boek dan een 4 sterren hotel in Bohinjsko Jezero aan het Meer van Bohinj. De bergen van het Triglav Nationaal Park weerspiegelen in het water van het meer. Wát een uitzicht...

Van wijngaard tot Ljubljana

Slovenië is een perfecte bestemming om natuur, cultuur en culinaire hoogstandjes te combineren. Een 8-daagse rondreis biedt je die kans. Ga onder andere wijnproeven in de Goričko-streek, ontdekken hoe pompoenolie wordt gemaakt en smullen van een Sloveens 4-gangendiner. Natuurlijk mag Ljubljana niet ontbreken tijdens deze autovakantie in Slovenië. De Sloveense hoofdstad is groen en bruisend. Wandel door het Grajski Gric park, bezoek het kasteel en bewonder barokke gebouwen in Staro Mesto, het oude centrum. Dorst? Pak dan een terrasje aan de kade bij de Ljubljanica-rivier.

Bekijk alle autovakanties Slovenië (21)