Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Camping Vilanova i la Geltrú

Op de camping in Vilanova i la Geltrú is van alles te beleven. Aanbid de warme Spaanse zon op het zonneterras. Terwijl de kids vermaakt worden bij de Kinderclub. Of neem je handdoek mee naar het gouden Platja de Sant Gervasi voor een duik in de Middellandse Zee. Maar ook een dagtrip naar Barcelona is zo gemaakt. Prachtig, die kleurrijke mozaïeken van Gaudí. Om ook de vele bloemen en artiesten op de Ramblas niet te vergeten.

Camping Vilanova i la Geltrú
Bekijk alle campings Vilanova i la Geltrú (2)

Waterrijke camping in Vilanova i la Geltrú

Een camping in Vilanova i la Geltrú, op een uur of 14 rijden vanuit Nederland, is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Spaanse Costa Dorada. Maar natuurlijk niet voordat je de camping in Spanje zelf hebt verkend. Neem een duik in een van de zwembaden. Of luier op het zonneterras, terwijl de kids zich tijdens een familievakantie in Vilanova i la Geltru vermaken bij de kinderclub. Ruik je vanuit je tent, stacaravan of bungalow de zee al? Het lichtgouden Platja de Sant Gervasi is niet ver. Voor een verfrissende duik in de helderblauwe Middellandse Zee.

Dagtrip naar Barcelona

Niet alleen voor zon, zee en zwembad boek je bij TUI een camping in Vilanova i la Geltrú. Je bent met de auto vanaf de camping namelijk in minder dan een uur in het hart van Barcelona. Waar je tijdens een vakantie in Spanje kennismaakt met de bezienswaardigheden van niemand minder dan Antoni Gaudí. De beroemde Sagrada Família bijvoorbeeld, waarvan je de hoge spitse torens al van verre ziet liggen. En het Casa Batlló, met bijzondere balkons en een met kleurrijke mozaïeken versierde voorgevel. Maar sla tijdens een stedentrip Barcelona ook vooral de gezellige Ramblas niet over. Een lange straat in het centrum, vol bloemenstalletjes, levende standbeelden en tekenaars.

Bekijk alle campings Vilanova i la Geltrú (2)