NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Argelès sur Mer

De Franse badplaats Argelès sur Mer ligt aan de Middellandse zee, bij de Albèresketen aan de voet van de Pyreneeën. Zonnebaden op een breed zandstrand, wandelen door een harmonieus berglandschap, genieten van regionale streekproducten. Boek een Last Minute bij TUI en het is op korte termijn al mogelijk. Bezoek ook de 14-eeuwse Notre-Dame del Prat met zijn imposante klokkentoren. Sluit de dag af bij een restaurant met uitzicht op de jachthaven.

Last Minute Argelès sur Mer
Bekijk alle Last Minutes Argelès sur Mer (4)

Het harmonieuze berglandschap van Argelès sur Mer

Met een Last Minute naar Argelès sur Mer sta je binnenkort al met je voeten in het zand in deze bruisende Franse badplaats aan de Middellandse Zee. Het dorp is gelegen aan de voet van de Pyreneeën, bij de Albèresketen. Het hotel van TUI ligt pal aan het 7 kilometer lange zandstrand. Van zonnebaden aan de Mediterrane kust tot wandel- of fietstochten door het harmonieuze berglandschap. Argelès sur Meer heeft alle ingrediënten voor zowel een sportieve als een strandvakantie. Je maakt hier schitterende wandelingen door de beboste bergen, langs dennenbomen, wijngaarden en de twee hunebedden nabij het Château Valmy.

Streekproducten kopen op een traditionele markt

Waar het hotel direct aan het strand ligt, verblijf je in het appartement van TUI wat dichter bij het centrum van het dorp. Slenter door de karakteristieke straten richting de jachthaven, die omringd is door diverse winkels en restaurants. Ook de moeite waard is de Notre-Dame del Prat, een 14e-eeuwse kerk met een imposante klokkentoren. Op woensdag- en zaterdagmorgen is het markt, waar je smaken proeft en aroma’s ruikt van de heerlijke streekproducten uit de Languedoc-Roussillon regio. Koop hier producten voor een lekker kaasplankje, zoals een stuk Bleu des Causses kaas, Remoulins kersen en een fles rode Minervois wijn.

Bekijk alle Last Minutes Argelès sur Mer (4)