Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Sauerland

Stap de auto in voor een Last Minute Sauerland en verken de romantische Duitse regio het hele jaar door. In de warmere maanden is het goed toeven tussen de onontdekte bossen en de glooiende heuvels waar gezellige stadjes en kuuroorden tussen in liggen. In de winter is het Sauerland, met een laag sneeuw, nog fotogenieker. En met het bekende skioord Winterberg is sneeuwpret verzekerd. Zelfs al is het voor een weekend.

Het romantische Sauerland

Dicht bij huis en schilderachtig typeren het Duitse Sauerland. Gezellige stadjes met vakwerkhuizen worden hier omringd door glooiende heuvels, diepblauwe meertjes en onontdekte bossen. De regio is dan ook perfect voor natuurliefhebbers die graag actief bezig zijn tijdens de vakantie. En dat kan bij TUI zowel in de warme maanden als in de winter. Met een laagje sneeuw wordt het landschap nog romantischer. Het grootste voordeel van een Last Minute Sauerland? Dat je er vanaf de grens bij Nijmegen na zo’n 2,5 uur rijden bent. Perfect voor een weekendje weg in Duitsland.

Ontspannen na een actieve dag

Na het hiken of biken lekker onder de zon van een pul bier genieten. Met misschien wel een Duitse bratwurst ‘on the side’. Klinkt goed toch? Dan zit je tijdens de Last Minute Sauerland goed in Willingen. Het dorp is beroemd vanwege de hoogste skischans ter wereld bij de 838 meter hoge Ettelsberg, maar heeft ook de hoogste kroegdichtheid van Duitsland. Genoeg keus dus om een terrasje te pikken. En om ’s avonds lang door te gaan. Ben je meer van het ontspannen in de wellness? Zoek dan Bad Arolsen op en geniet van de thermale baden in dit kuuroord.

Winterpret in Winterberg

In de winter kun je tijdens een Last Minute Sauerland niet om Winterberg heen. Het meest bekende skioord in Duitsland trekt heel wat Nederlanders naar de sneeuw. Vooral in de weekenden is het hier dan ook druk. Wil je in alle rust van de 70 afdalingen (die ’s avonds verlicht worden) skiën? Ga dan doordeweeks op wintersport naar Winterberg. Neem gerust de kinderen mee, want met meer dan 10 rodelbanen is er ook voor hen genoeg keus. In het luxe hotel van TUI kun je na afloop opwarmen voor de open haard waar het goed toeven is met een warme chocomelk met slagroom.

Bekijk alle Last Minutes Sauerland (19)

Populaire bestemmingen