Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Hongarije

Rust en natuur? Of cultuur snuiven? Het kan beide tijdens een Last Minute Hongarije. Dit Centraal-Europese land heeft een landschap vol wijngaarden, bergen, rivieren en meren. In de bossen bij Várgesztes wachten avonturen met de hele familie, terwijl even verderop Boedapest wacht om ontdekt te worden. Beklim er de kasteelheuvel met zijn 13de-eeuwse paleis, drink koffie in een Hongaars koffiehuis en relax daarna in het Széchenyibad.

Rust en natuur in Hongarije

Een Last Minute Hongarije begint met een vliegreis van 2 uur uit Nederland. Het Centraal-Europese Hongarije is zowel voor natuurliefhebbers als cultuurfanaten een prachtig land. Zo heeft het uitgestrekte wijngaarden, de poesta, bergmassieven, rivieren en meren, zoals het Balatonmeer. Houd je van rust en natuur? Vier dan vakantie in Várgesztes, op een vakantiepark van TUI. Dit dorp ligt midden in de beboste heuvels en is dus het perfecte startpunt van wandelingen en fietstochten. Ook de kinderen vermaken zich hier wel dankzij zwembaden, animatie en bosavonturen. Zo wordt iedereen tijdens een vakantie in Hongarije één met de natuur.

Stedentrip Boedapest

Voor een heel andere invulling van een Last Minute Hongarije boek je een stedentrip naar Boedapest. Deze stad vol paleizen, brede straten en monumenten is een must om te zien. Boedapest bestaat eigenlijk uit 2 steden, Boeda en Pest. Deze liggen aan weerszijden van de Donau. In Boeda bewonder je de kasteelheuvel met zijn 13de-eeuwse paleis en het uitzicht over Pest. In Pest shop je souvenirs in de Váci utca-straat en drink je daarna koffie in een koffiehuis. Zet ook het Városliget-stadspark op het programma. Hier kun je in het Széchenyibadhuis namelijk ontspannen zoals de locals dat elke zondag doen.

Bekijk alle Last Minutes Hongarije (28)
Populaire bestemmingen
Noord-Hongarije Noord-Hongarije(1)

Met een Last Minute naar Noord-Hongarije lig je binnen de kortste keren te luieren aan het 592 vierkante kilometer grote Balatonmeer, warmste en grootste van Centraal-Europa. Combineer je... Lees meer

Bekijk alle Last Minutes Hongarije (28)