Bye Bye Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Last Minute Malediven

Middenin de Indische Oceaan ligt een droombestemming die zorgt voor onvergetelijke momenten. Tijdens een Last Minute Malediven kun je deze koraaleilandjes in al zijn glorie bewonderen. Bijvoorbeeld tijdens het dineren op het strand. Of vanonder de buitendouche bij je eigen waterbungalow. En natuurlijk ook tijdens een duikexcursie waarbij je dolfijnen, haaien en walvissen voorbij kunt zien zwemmen.

Last Minute Malediven
  • Verblijf op een bounty eiland
  • Ultieme honeymoonbestemming
  • Spectaculaire onderwaterwereld
  • Wakker worden in een watervilla
  • Parelwitte stranden en azuurblauwe zee

Malediven: Droombestemming

Mini-koraaleilandjes waar de zon altijd schijnt en waar walvissen en dolfijnen niet ver van de waterbungalows zwemmen. Waar de parelwitte zandstranden versierd worden door luxe resorts en wuivende palmbomen. En waar de tropische vissen vrolijk tussen de koraalriffen zwemmen. Zo zien de Malediven er ongeveer uit. Deze eilandengroep in de Indische Oceaan is dan ook een luxueuze droombestemming die bij velen op de bucketlist staat. Vooral pasgetrouwden vieren hier graag hun honeymoon. Een Last Minute Malediven zorgt niet alleen voor romantische vakantiekiekjes, maar ook voor onvergetelijke momenten.

Duiken op de Malediven

Zie je jezelf al wakker worden in een ruime waterbungalow terwijl in de verte het azuurblauwe water van de Indische Oceaan fonkelt onder de zon? Voordat de ober van het luxe hotel het ontbijt met vers fruit komt brengen kun je je opfrissen onder de buitendouche. Of gewoon door het warme zeewater in te plonsen. Wie weet krijg je wel gezelschap van schildpadden, zeepaardjes of anemoonvissen. En verderop zwemmen de dolfijnen, walvissen en haaien af en aan. Maak tijdens de Last Minute Malediven zeker een duikexcursie om deze indrukwekkende zeebewoners van dichtbij te bewonderen. Vergeet je de waterdichte camera niet?

Een culturele dag in Malé

Voor een culturele excursie stap je de traditionele boot (dhoni) op en wordt je naar de hoofdstad Malé gebracht. Vanuit het luxe hotel op Noord-Malé ben je er zo. Malé dankt zijn gezicht aan de 40 meter hoge Grote Vrijdagmoskee. Geen enkel gebouw op de Malediven mag hoger zijn dan deze moskee. Vooral het houtsnijwerk dat ingelegd is met koraal is een plaatje om te zien. Maar ook de gouden koepel zal het goed doen op de vakantiefoto’s. Aan het eind van de dag vaart de dhoni weer terug naar het luxe hotel en kun je ontspannen. En dat doe je tijdens een Last Minute Malediven in stijl. Wat dacht je van een volgelopen bad vol rozenblaadjes?

Romantisch dineren op een bountystrand

Met al die onvergetelijke excursie zou je bijna vergeten dat je tijdens een Last Minute Malediven ook gewoon heerlijk kunt zonnen. TUI heeft op de Malediven luxe hotels aan het strand staan. Vaak zijn dit de enige hotels op het eiland, dus ook ideaal voor rustzoekers. Met een tropische cocktail in je hand is het vakantieplaatje natuurlijk helemaal compleet. Overdag laten de bountystranden zich goed lenen voor een zonsessie. ’s Avonds komen de tafels tevoorschijn en kun je dineren bij zonsondergang. Zoek vervolgens een hangmat op om uit te buiken of boek een ‘couples massage’ in de luxe spa.

Veelgestelde vragen Malediven

De best beoordeelde hotels op de Malediven zijn ROBINSON Club Noonu, Lily Beach Resort & Spa en Meeru Island Resort & Spa

ROBINSON Club Maldives is een hotel op de Malediven die alleen toegankelijk is voor volwassenen. 

ROBINSON Club Noonu en Kuramathi Maldives zijn kindvriendelijke hotels op de Malediven. 

Op de Malediven is het het hele jaar door lekker weer. De temperatuur ligt altijd rond de 31 graden. De maanden met de meeste zonuren zijn oktober tot en met april, dan schijnt de zon gemiddeld 8 uur per dag. 

De vliegtijd bij een rechtstreekse vlucht van Schiphol naar de Malediven bedraagt ongeveer 10 uur. De tijd bij een overstap of tussenlanding is minimaal 2 uur langer dan bij een rechtstreekse vlucht.