Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Duikvakantie Malediven

Water zo helderblauw dat je de anemoonvisjes vanuit je waterbungalow ziet zwemmen. Tijdens een duikvakantie Malediven van TUI bewonder je de onderwaterwereld van dichtbij. Leen een snorkelset bij het luxe beach resort van TUI of maak een dagtrip naar de speciale duikplekken rondom Malé Atol. Hier komen haaien en dolfijnen in grote getallen samen. Onvergetelijk is het juiste woord.

Duikvakantie Malediven
  • Verblijf op een bounty eiland
  • Ultieme honeymoonbestemming
  • Spectaculaire onderwaterwereld
  • Wakker worden in een watervilla
  • Parelwitte stranden en azuurblauwe zee
Bekijk alle duikvakanties Malediven (16)

Duik in de onderwaterwereld van de Malediven

Zon, zee, witte zandstranden en koraalriffen in alle kleuren van de regenboog: dat zijn de Malediven. Deze paradijselijke koraaleilanden liggen ten zuidwesten van India en in het kristalheldere water van de Indische Oceaan. Duikliefhebbers halen hun hart op tijdens een duikvakantie Malediven. En laat het materiaal gerust thuis, want dat leen je gewoon in het luxe beach resort van TUI. Met een snorkel kun je het huisrif vol kleurrijke anemonen bewonderen. Roggen, schildpadden en zeepaardjes houden je gezelschap. Wil je liever wat meer dan snorkelen? De Malediven zijn perfect voor beginnende duikers en er zijn verschillende duikscholen op het eiland te vinden.

De populaire duikplekken rondom Malé Atol

Ga tijdens de duikvakantie Malediven ook eens mee op de dagelijkse duiktrip naar Noord en Zuid Malé Atol. Hier vind je de meest populaire duikplekken rondom de Malediven en zodra je in het heldere water duikt snap je waarom. In het noorden van Malé Atol kom je ogen te kort wanneer je langs de kleurrijke koraalmuren zwemt. En bij Zuid Malé Atol voel je de adrenaline door je lichaam gieren bij Shark Point. De naam zegt het al; hier spot je rifhaaien en witvinhaaien. Maar wees niet bang, ze doen je niets. De spelende dolfijnen maken hier het plaatje compleet. Een ding is zeker: deze vakantie op de Malediven ga je niet snel vergeten.

Bekijk alle duikvakanties Malediven (16)