Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Sesimbra

Reken maar dat je tijdens een Last Minute Sesimbra helemaal tot rust komt. Daar zorgen de gemoedelijke sfeer, de groene omgeving en de gouden zandstranden wel voor. Sesimbra is een typisch Portugese badplaats aan de Costa de Lisboa en ligt op een half uur rijden van Lissabon. Zo combineer je deze zonvakantie ook nog eens met een dagje stad! Sesimbra zelf heeft ook nog eens genoeg te bieden, zoals een gezellige boulevard vol visrestaurants.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Sesimbra vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Ga in Sesimbra voor goud

Dankzij een Last Minute Sesimbra vlieg je in slechts 3 uur naar een betoverende bestemming aan de Portugese kust. Sesimbra is een sfeervolle, typisch Portugese badplaats, inclusief gouden zandstranden. Het ligt aan de Costa de Lisboa, onder Lissabon. Je verblijft hier in een hotel van TUI tussen het groen mét zicht op de Atlantische Oceaan. Relaxen doe je in de tuin, bij het zwembad of op je badhanddoek aan het Ouro-strand. Daar sta je al binnen enkele minuten, want het 4 sterren hotel ligt namelijk direct aan dit zandstrand.

De smaak van Portugal

Sesimbra heeft een unieke laid-back sfeer die je alleen maar in Portugal treft. Reken maar dat je hier tijdens een zonvakantie tot rust komt. Stap de hotellobby uit voor een wandeling over de Náufragos-promenade. Onderweg flaneer je langs de leukste visrestaurants. De geur van vers gegrilde sardientjes lokt je al snel naar binnen. Alle vis wordt vers gevangen door de vissers van Sesimbra. Hier proef je echt de smaak van de zee...

Snufje cultuur in Sesimbra

Tijdens een Last Minute Sesimbra ontdek je veel meer dan alleen een badplaats. Vlakbij Sesimbra ligt bijvoorbeeld een 11e eeuws kasteel. Vanaf het dorp bereik je het na 20 minuten heuvelopwaarts wandelen. Behalve historie zie je hier ook nog een geweldig panorama over de omringende heuvels. En wist je dat Lissabon op slechts een half uur rijden ligt? Zo combineer je deze zonvakantie in Sesimbra eenvoudig met een stedentrip naar Lissabon met zijn bruisende stadswijken, paleizen, kerken, kloosters en forten als dat van São Jorge.

Bekijk alle Last Minutes Sesimbra (1)