Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Calpe

In de Spaanse badplaats Calpe zul je tijdens het slenteren door het oude centrum nooit echt verdwalen. De 332 meter hoge rots ‘Peñon de Ifach’ doet namelijk dienst als herkenningspunt. Deze rots staat in de Middellandse Zee bij de 12 stranden en de moderne jachthaven van Calpe. Tijdens een Last Minute Calpe is het uitzicht tijdens het zonnen dan ook indrukwekkend. Je kunt de rots trouwens beklimmen en zo de stad bewonderen.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Calpe vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Het pronkstuk van Calpe

Een van de meest indrukwekkende rotsformaties van Europa speelt de hoofdrol tijdens een Last Minute Calpe. Deze Spaanse badplaats aan de Costa Blanca dankt zijn gezicht aan de 332 meter hoge rots 'Peñon de Ifach'. Via een gemarkeerd wandelpad kun je de rots beklimmen en van boven uitkijken op het diepblauwe water van de Middellandse Zee. De witte zandstranden, de kronkelige promenade en de hoogbouw van Calpe maken het uitzicht compleet. Wil je juist de rots in al zijn glorie bewonderen? Dat kan tijdens het zonnen op één van de 12 stranden of tijdens het maken van een boottocht vanuit de ‘Port Pesquer el Raco’ jachthaven.

Slenteren door het historisch Calpe

Cultuurliefhebbers doen er tijdens een Last Minute Calpe goed aan het oude centrum te bezoeken. Smalle straatjes, historische stadsmuren, verdedigingstorens en pittoreske vissershuisjes vormen het decor. Verspreid door de stad staan ook allerlei oude kanonnen die opgedoken zijn uit de Middellandse Zee. Je komt tijdens het slenteren door Calpe dan ook ogen tekort. Bijkomen doe je bij de jachthaven waar vele visrestaurants te vinden zijn. Al is het bij de traditionele bodega's ook goed toeven met een glas wijn op tafel en een bord tapas voor je neus. Aan het eind van de dag kun je in het luxe hotel of het moderne appartement van TUI je opfrissen door het zwembad in te duiken.

Bekijk alle Last Minutes Calpe (9)