COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Denia

Last Minute Denia

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Costa del Azahar
  4. Denia

Een Last Minute Denia aan de Spaanse Costa del Azahar is de ideale combinatie van actie en ontspanning. Het 5 sterren hotel van TUI bevindt zich midden in natuurgebied Montgó, vlakbij het Montgómassief. Een wandeling langs deze indrukwekkende bergketen mag zeker niet ontbreken tijdens een vakantie Denia. En voor een verkoelende duik kun je terecht op het Playa de les Marines. Vamos! Op naar Spanje!

Last Minute Denia

Actieve zonvakantie aan de Costa del Azahar

Stap in het vliegtuig en vlieg de zon tegemoet tijdens een Last Minute Denia. Deze plaats aan de Spaanse Costa del Azahar, ook wel de 'kust van de oranjebloesem', is de ideale bestemming voor een actieve zonvakantie. Vergeet naast je zonnebril ook je wandelschoenen niet mee te nemen. Het luxe 5 sterren hotel van TUI bevindt zich namelijk midden in het Montgó natuurgebied, vlakbij het Montgómassief. Een wandeling door het natuurgebied en langs deze indrukwekkende bergketen is een echte must tijdens een vakantie in Denia. De hoge rotsen en steile kliffen zullen zeker indruk maken! En wat te denken van het schitterende uitzicht over de Middellandse Zee? En als je het warm hebt gekregen van het wandelen in de Spaanse zon, dan neem je bij terugkomst gewoon een duik in het zwembad bij het hotel van TUI. Of spreid je handdoek uit op het Playa de les Marines en duik het diepblauwe water van de Middellandse Zee in.

Cultuur snuiven in Denia

Wie tijdens een Last Minute Denia ook de Spaanse cultuur beter wil leren kennen kan terecht in het centrum van Denia. Vanaf het luxe hotel van TUI rijd je in ongeveer 10 minuten naar deze sfeervolle stad. Het hoogtepunt van Denia - letterlijk en figuurlijk - is El Castillo. Dit schitterende Moorse kasteel is een van de populairste bezienswaardigheden van Denia en biedt een fenomenaal uitzicht over de zee en de stad. Loop vervolgens weer naar beneden en zoek een gezellig restaurantje op met uitzicht op de haven van Denia. Geniet van een heerlijk vers gevangen visje van de grill, of een van de andere specialiteiten uit de mediterrane keuken.