Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Costa del Azahar

Wie in alle rust van een strandvakantie in Spanje wil genieten zit goed tijdens een Last Minute Costa del Azahar. Deze kuststrook tussen Barcelona en Valencia staat bekend om zijn gouden stranden en prachtige olijf- en sinaasappelbomen. Reis met eigen vervoer af naar deze 'Oranjebloesem kust' of kies voor een vliegvakantie naar badplaatsen als Peniscola en Alcossebre. De middeleeuwse kastelen zorgen voor een cultureel tintje.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Costa del Azahar vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Last Minute Costa del Azahar
Bekijk alle Last Minutes Costa del Azahar (31)

Een zonvakantie aan 'Oranjebloesem kust'

Tussen de Spaanse steden Barcelona en Valencia kunnen rustzoekers hun hart ophalen aan de Costa del Azahar. Deze kuststrook dankt zijn naam en gezicht aan de uitgestrekte stranden en de prachtige olijf- en sinaasappelbomen. Geen wonder dat de bijnaam van de Costa del Azahar 'oranjebloesem kust' is. Wie bij TUI een Last Minute Costa del Azahar boekt kan met eigen vervoer afreizen naar Spanje of kiezen voor een vliegvakantie. Kies bijvoorbeeld voor een appartement in de badplaatsen Alcossebre, Peniscola of Oropesa del Mar en je staat zo op een van de Blauwe Vlag zandstranden aan de Middellandse Zee. Wie houdt van natuur kan terecht in het luxe hotel in Denia en de steile kliffen en idyllische baaien van het Montgómassief verkennen.

De kastelen van de Costa del Azahar

Met Barcelona en Valencia dichtbij is de Costa del Azahar ook de ideale plek voor een culturele vakantie. Een dagtrip naar een van deze Spaanse steden is zo gemaakt, maar ook in de badplaatsen aan de kust vind je culturele bezienswaardigheden. Zo kun je in Peniscola, dat dankzij de ligging op een rotsachtige landtong ook wel 'Gibraltar in het klein' wordt genoemd, het Castello de Papa Luna bezoeken. In deze middeleeuwse burcht vind je een indrukwekkende basiliek en heb je uitzicht op de vestingmuren van de stad. Verblijf je tijdens een Last Minute Costa del Azahar in Alcossebre? Dan kun je vanuit Kasteel Xivert uitkijken over de jachthaven en de Middellandse Zee.

Bekijk alle Last Minutes Costa del Azahar (31)

Populaire bestemmingen