El Arenal

Last Minute El Arenal

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. El Arenal

Een Last Minute El Arenal draait allemaal om feesten en fietsen op Mallorca. De badplaats ligt aan de zuidkant van het Spaanse eiland en heeft veel hippe clubs, gezellige cafés en chique cocktailbarretjes. El Arenal is dan ook geliefd bij jongeren die op zoek zijn naar een feestvakantie. Maar vanuit het wielrenhotel van TUI kun je ook overdag actief doen. Door de profs achterna te gaan tijdens het fietsen op Mallorca.

Last Minute El Arenal
  • Palmbomen op het brede strand
  • Vele uitgaansgelegenheden
  • Culturele excursie naar Palma de Mallorca

Party-badplaats El Arenal

Feestgangers en wielrenners verzamelen! Kies bij TUI voor een Last Minute El Arenal en geniet van een actieve vakantie op het Spaanse eiland Mallorca. De badplaats in het zuiden van het eiland staat bekend als feestbestemming dankzij de aanwezigheid van (Hollandse) cafés, hippe discotheken en chique cocktailbarretjes. Dat wordt een zonvakantie vol dansen en biertjes optillen. Al kun je vanuit het wielrenhotel in El Arenal ook kiezen voor actieve dagen als het nog licht is en Mallorca al fietsend verkennen. Klinkt goed? Pak je koffer maar in, want je kunt dit weekend nog weg.

Zonnen op El Arenal Beach

Vergeet tijdens de Last Minute El Arenal niet om de strandtas mee te nemen. Op Mallorca wordt het tot ver in oktober nog rond de 25 graden Celsius dus ook buiten het hoogseizoen kun je hier prima een zonvakantie doorbrengen. Kies bij TUI voor een hotel aan het strand en je stapt zo het goudkleurige El Arenal Beach op. De achterliggende palmenboulevard Carretera del Arenal zorgt voor je inwendige ik. Lunchen met paella, dineren met tapas en tussendoor sippen van sangria; zo’n Last Minute El Arenal wordt smullen.

Fietsen op Mallorca

Wist je dat Mallorca enorm geliefd is bij wielrenners? Zelfs de professionals komen hier graag trainen. Dat komt door de glooiende heuvels die het hele eiland versieren. Maar ook door de grillige bergketen Serra de Tramuntana met zijn steile bergwegen en vele haarspeldbochten. En dat je hier fiets met de zon op je bol werkt natuurlijk ook mee. Tussendoor kun je altijd even uitrusten bij een van de idyllische baaitjes of in een van de sfeervolle bergdorpjes. Zie je jezelf al zitten met een café con leche? Je fiets stal je tijdens de Last Minute El Arenal in de beveiligde stalling. Zo kun je met een gerust hart slapen.