Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Jandia

Op het Spaanse eiland Fuerteventura schijnt de zon het hele jaar door. Ideaal dus voor een Last Minute naar Jandía, wanneer het met de zonnestralen in Nederland even niet meezit. Strijk neer op het lichtgouden Playa de los Ojos en neem een duik in de helderblauwe Atlantische Oceaan. Of spot tijdens een vakantie in Jandía zeeschildpadden en kraagtrappen in het vulkanische natuurpark. En misschien zie je zelfs een dolfijn.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Jandia vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Altijd warme Last Minute Jandía

In het zuidwesten van het Spaanse eiland Fuerteventura ligt het schiereiland Jandía. Waar je dankzij de ligging van Fuerteventura, in de Atlantische Oceaan voor de kust van Marokko, het hele jaar door zon en aangename temperaturen kunt verwachten. Ideaal dus voor een Last Minute Jandía, ook wanneer Nederland bedekt is met een laagje sneeuw. De beste plek om tijdens een vakantie op Fuerteventura van de vele zonuren te genieten? Dat zijn natuurlijk de gouden zandstranden. Het sprookjesachtige Playa de los Ojos bijvoorbeeld, waar je in een beschutte baai tussen de grillige rotsen op je gemak van het uitzicht over de Atlantische Oceaan kunt genieten. En bij laag water maak je vanaf de verstopte strandjes in de kleine grotten langs de kust de mooiste foto's van het roodbruine gesteente, dat prachtig afsteekt tegen het azuurblauwe water.

De ongerepte natuur van Fuerteventura

Nog zo'n uniek zandstrand ligt net buiten Jandía. Het kilometerslange Playa de Cofete, onderdeel van het natuurgebied Parque Natural Jandía, is door mensen nog vrijwel onontdekt. Maar de zeeschildpadden weten de oneindig lijkende gouden zandvlakte wél heel goed te vinden. En met een beetje geluk zie je vanaf hier zelfs de dolfijnen in zee spelen. Heb je een schildpad of dolfijn gespot? Trek dan je wandelschoenen aan en ga in het natuurpark op zoek naar kraagtrappen, torenvalken en hagedissen in het vulkanische maanlandschap. Maar zorg wel dat je voor zonsondergang weer terug bent in een hotel in Jandía. Zodat je vanaf het dakterras de zon in de Atlantische Oceaan ziet zakken. Onder het genot van verse paella. Zonder bijkomende kosten, als je een Last Minute Jandía bij TUI boekt op basis van All Inclusive.

Bekijk alle Last Minutes Jandia (6)