Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Los Cancajos

Last Minute Los Cancajos

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. La Palma
  5. Los Cancajos

Tijdens je Last Minute vakantie in Los Cancajos kom je helemaal tot rust. Geniet van de heerlijke temperaturen wanneer je vanaf het zandstrand uitkijkt over de Atlantische Oceaan. Breng een bezoek aan de hoofdstad van het eiland La Palma, Santa Cruz. Breng hier een bezoek aan het Musea Naval en de steilste dierentuin ter wereld. Zoek in de avonduren een gezellig terras op om te smullen van typisch Spaanse tapas!

Last Minute Los Cancajos

Genieten van zon, zee en strand in Los Cancajos

Op de korte termijn nog even van de zon genieten? Boek een Last Minute naar het Canarische Eiland La Palma en kom helemaal tot rust in het vissersdorpje Los Cancajos. Trek je zwemkleding aan, neem je handdoek mee en ga van de zon genieten op het donkergekleurde zandstrand aan de Atlantische Oceaan. Wanneer je wel even klaar bent met het zonnen kun je je snorkelset uit de tas pakken om de onderwaterwereld eens te gaan verkennen. Na een dag zonnen is het tijd om over de mooie palmenboulevard te wandelen. Zoek hier een gezellig terrasje op om te proosten op een heerlijke vakantie met een aperol spritz!

Het schip van Columbus

Huur tijdens je Last Minute in Los Cancajos een auto om het eiland te verkennen. Na nog geen 15 minuten rijden bereik je al de hoofdstad Santa Cruz. Wandel hier door de smalle straatjes met gezellige pleintjes en terrasjes. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan het Musea Naval. Dit museum bestaat uit een schip dat een namaak is van een schip van het Columbus waarmee hij Amerika ontdekte in de 14e eeuw. In het museum kun je allerlei voorwerpen bewonderen uit de scheepvaart zoals kaarten en kompassen. Daarnaast mag de dierentuin van Santa Cruz ook zeker niet overgeslagen worden. Dit is namelijk de steilste ter wereld en ligt tegen een berghelling aan boven de stad. Hier kun je dieren als krokodillen, struisvogels en apen bewonderen, zeker een bezoek waard!