Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Playa d'Aro

De mooiste rotskust van de Costa Brava vind je wellicht in de Spaanse badplaats Playa d'Aro. Op deze zonbestemming aan de Middellandse zee kijk je je ogen uit tussen rotsen en intieme baaien. Maar ook voor een familievakantie met kinderen zit je goed in dit watersportparadijs. Of maak een excursie naar historisch Gerona. Boek nu bij TUI een voordelige Last Minute Playa d'Aro en geniet van het leven onder de Spaanse zon!

Last Minute naar de Spaanse kust

Voor wie zo snel mogelijk wil genieten van mediterraanse zon, is een Last Minute Playa d'Aro een aanrader. Deze Spaanse badplaats aan de Costa Brava is de ideale bestemming om lange zomerdagen te luieren op een ligbed, terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad van de 4 sterren camping. Ook voor een romantische vakantie voor twee is Playa d’Aro de ideale vakantiebestemming. Langs de ruige kust kun je eindeloos wandelen. Of organiseer een spontane picknick in een van de kleinere baaien zoals Sa Cova. In deze besloten baai heb je tussen de rotsen een mooi uitzicht op de helderblauwe Middellandse Zee, waar je ’s avonds de prachtige zonsondergang kunt bewonderen. Of geniet van een cocktail in de bar van het All Inclusive hotel van TUI tijdens een Last Minute in Playa d'Aro.

Waterpret in zonnig Playa d'Aro

Tijdens een Last Minute in Playa d’Aro kun de Middellandse Zee op zeer uiteenlopende manieren verkennen. Was je nog geen watersportliefhebber, dan word je er hier wel één! Naast zwemmen in de zee of spetteren in het zwembad kun je hier namelijk surfen, kajakken, zeilen en duiken. Voldoende mogelijkheden dus om actief bezig te zijn tijdens een zonvakantie aan de Costa Brava. Een van de mooiste duikspots van de Costa Brava bevindt zich ongeveer een mijl van de kust, bij de Medes-eilanden. Deze zeven onbewoonde eilandjes lijken op het eerste gezicht niet zo bijzonder. Maar de verborgen wereld onder het wateroppervlak is dat wel! In het beschermde zeereservaat zie je door je duikbril bijzondere flora en fauna, zoals koralen, zee-egels en kleurrijke vissen. Van al die beweging krijg je wel trek! Gelukkig staat in het 4 sterren hotel in Playa d'Aro altijd een dampende Spaanse paella voor je klaar.

Ontdek het verleden van Gerona

Ben je een cultuurliefhebber? Huur dan een fiets op de familiecamping in Playa d’Aro maak een fietstocht langs de kust naar de noordelijk gelegen stad Gerona. Tijdens een wandeling door deze historische stad zie je veel sporen van niet-westerse culturen in Spanje, bijvoorbeeld in de Joodse wijk El Call. Hier maak je prachtige vakantiekiekjes van smalle steegjes, sfeervolle pleinen en rijkversierde Joodse huizen.

Ook vind je in Gerona andere bezienswaardigheden tijdens je Last Minute Playa d'Aro, zoals de bijzondere Arabische badhuizen uit de 12e eeuw. Deze met zuilen versierde 'Baños Árabes' spreken zeer tot de verbeelding. Gelukkig hoef je op de camping van TUI niet naar het badhuis, want je verblijft in een luxe stacaravan met eigen badkamer en kitchenette.

Bekijk alle Last Minutes Playa d'Aro (5)