Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute San Agustin

Ervaar het relaxte Spaanse eilandleven tijdens een Last Minute in San Agustín en strijk na slechts 4,5 uur vliegen neer op een van de stranden die de badplaats rijk is. Huur bijvoorbeeld een ligbed en parasol op het Playa de San Agustín of ga windsurfen bij Playa del Aquila. Wie iets wil zien van de bergen en het vulkanische karakter van Gran Canaria, kan een excursie plannen naar Roque Nublo!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar San Agustin vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Een zonvakantie in San Agustín

In het zuiden van Gran Canaria kunnen rustzoekers hun hart ophalen tijdens een Last Minute San Agustín. Deze badplaats ligt vlak bij de bruisende plaatsen Maspalomas en Playa del Inglés, en is gezegend met diepblauw gekleurde baaien, donkerkleurige stranden en een prachtige boulevard, de Avenida Playa San Agustín boulevard. Dankzij het warme klimaat, waarbij de temperaturen het hele jaar amper onder de 20 graden komen, kun je ook in de wintermaanden profiteren van winterzon in San Agustín. En dat op slechts 4,5 uur vliegen vanaf Nederland! Je verblijft tijdens een Last Minute in San Agustín in een van de All Inclusive hotels, direct aan het Playa de San Agustín. Dit langgerekte strand is dankzij de ligbedden en parasols erg geliefd bij zonaanbidders. Actievelingen kunnen uitwijken naar Playa del Aguila waar een windsurfschool is gevestigd.

Indrukwekkende uitzichten bij Roque Nublo

Wie iets van het vulkanische karakter van Gran Canaria wil zien, kan tijdens een Last Minute San Agustín een excursie maken naar Roque Nublo. Deze indrukwekkende rots staat in het midden van het eiland en wordt gezien als hét symbool van Gran Canaria! De kronkelige wegen die door de bergen voeren kun je afleggen per auto, maar het laatste stuk zul je moeten lopen. Onderweg kun je uitkijken op de Pico de Las Nieves vulkaan en met helder weer kun je zelfs de Pico del Teide op het eiland Tenerife zien liggen. Het is aan te raden om vroeg op pad te gaan. Niet alleen omdat het dan nog koel is, maar ook omdat je dan de laaghangende mist en wolken weg kunt zien trekken.

Bekijk alle Last Minutes San Agustin (2)