Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Santa Susanna

Last Minute Santa Susanna

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Catalonië
  4. Costa Brava
  5. Santa Susanna

Gun jezelf een vakantie om echt uit te rusten en boek een Last Minute Santa Susanna. Deze kleine badplaats ligt aan de Spaanse Costa Brava. Hier relax je in Spaanse stijl op het zandstrand Platja de Llevant en flaneer je onder de platanen aan de Passeig Marítim. Dankzij de gemoedelijke sfeer en de zomerse temperaturen kom je zeker tot rust. Wil je toch iets actiefs doen? Wandel dan eens langs de wachttorens van Santa Susanna.

Last Minute Santa Susanna
  • Zonnen op Playa del Llevant
  • Bruisende nachten in Malgrat de Mar
  • Markt op de boulevard
  • Kennis maken met Spaanse landbouw

Spaanse siësta's in Santa Susanna

Een Last Minute Santa Susanna brengt je naar de geliefde Costa Brava in Oost-Spanje. De kleine badplaats ligt midden tussen de pijnbomen. Aan de ene kant rijzen de bergen van het Montnegre-gebergte omhoog en aan de andere kant strekt de Middellandse Zee zich mijlenver uit. Santa Susanna is dé plek voor een strandvakantie in Spaanse stijl. Je vindt hier namelijk een goudkleurig zandstrand van ruim 2 kilometer lang. Kies je hier voor een appartement van TUI? Dan hoef je maar een paar stappen te zetten voor je al met je voeten in het zand staat. Heerlijk, toch?

Piraten in Santa Susanna

Loop je vanaf het Platja de Llevant-strand landinwaarts, dan voert een tunnel je naar de Passeig Marítim-promenade. Al flanerend onder platanen kom je langs winkels, restaurants en terrasjes. Benieuwd naar het oude dorp Santa Susanna? Stap dan in het treintje dat aan de Passeig Marítim-boulevard stopt. Deze brengt je naar het oude dorpshart aan de voet van de heuvel. Dit is het startpunt van een 1,5 uur durende wandeling langs de wachttorens van Santa Susanna. Zo krijg je tijdens je Last Minute Santa Susanna in inkijkje in de tijd dat piraten het aan de Spaanse kust voor het zeggen hadden.

Fleurige excursie naar Blanes

Een van de grootste voordelen van Santa Susanna is zijn centrale ligging aan de Costa Brava. De badplaats is een ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht. Stap tijdens je Last Minute Santa Susanna bijvoorbeeld op de bus naar Blanes. In deze bruisende badplaats vind je natuurlijk een schitterend zandstrand, maar ook 2 botanische tuinen. Die van Marimurta ligt boven op een klif. Slingerende paden leiden je er langs zo'n 4.000 soorten planten en bloemen. En reken maar dat je hier na elke bocht wilt genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee...