Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Tijarafe

Een Last Minute naar Tijarafe is het hele jaar door een goed idee. Op de Spaanse Canarische eilanden schijnt de zon namelijk ook in de winter. En zijn de temperaturen ideaal voor een flinke wandeling door de ongerepte natuur van La Palma. Maar je kunt natuurlijk ook tijdens een duikvakantie op de Canarische Eilanden op zoek naar papegaaivissen bij dive site Torre de Malpique. In de helderblauwe Atlantische Oceaan.

Zonnige Last Minute Tijarafe

Op de Spaanse Canarische Eilanden kun je, dankzij de ligging voor de kust van Marokko in de Atlantische Oceaan, het hele jaar door van zon een aangename temperaturen genieten. Ideaal dus voor een Last Minute naar Tijarafe, gelegen aan de westkust van het rustige eiland La Palma. Ongeacht het seizoen. En vergeet niet je wandelschoenen in te pakken. Vanuit een bungalow of villa in Tijarafe van TUI wandel je namelijk zo de ongerepte natuur van La Palma in. Diepe kloven, sprookjesachtige laurierbossen, de enorme erosiekrater Caldera de Taburiente...

Duikvakantie op La Palma

En natuurlijk de betoverende uitzichten op de helderblauwe zee rondom het eiland. Waar je tijdens een zonvakantie in Spanje al snorkelend of duikend op zoek kunt naar papegaaivissen en felgekleurde zeesterren. Tussen de zwarte lavaformaties van dive site Torre de Malpique bijvoorbeeld. Maar sla ook het kleine kustplaatsje El Poris de Candelaria niet over tijdens een Last Minute in Tijarafe. Want de kleine huisjes, gebouwd in de grotten aan het water, zijn een bijzondere gewaarwording. En het uitzicht over de hoge golven van de baai is vanuit de grotten betoverend mooi.

Bekijk alle Last Minutes Tijarafe (2)