Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Last Minute St. Maarten

Het hele jaar door van cocktails nippen op een tropische palmenstrand is wat je doet tijdens een Last Minute St. Maarten. Het eiland in het Caribisch gebied kent vele zonuren en dankt zijn gezicht aan de groene heuvels vol varens en de witte zandstranden vol palmbomen. Luxe hotels, kleurrijke koraalriffen in de Caribische Zee en bruisende beachbarretjes maken het decor compleet. De perfecte plek voor een zonvakantie.

Last Minute St. Maarten
  • Nederlands óf Frans tintje
  • Culinaire mengelmoes
  • Caribbean Cruises vanaf St. Maarten

Zonnen op het winderige St. Maarten

Een tropisch eiland waar de zon altijd schijnt, waar de stranden witter dan wit zijn en de palmbomen zachtjes ritselen. Dat is St. Maarten in een notendop. Het eiland ligt in het Caribisch gebied en is het hele jaar door geschikt voor een zonvakantie. Je kent de filmpjes vast wel van vliegtuigen die laag over het strand vliegen en mensen doen wegwaaien. Bezoek dit beroemde strand van Maho Bay en ga zelf vanaf een badlaken vliegtuigen spotten die laag overvliegen. Of tijdens het zwemmen in de Caribische Zee, dat kan natuurlijk ook. Zelfs vanaf het dakterras van het luxe 5 sterren hotel van TUI kun je dit spektakel bewonderen.

Het tropische decor van Orient Bay

Wist je dat St. Maarten opgedeeld is in twee delen? En bij TUI kun je niet alleen verblijven in het Nederlandstalige gedeelte. Het tropische Orient Bay ligt in het Franstalige gedeelte van St. Maarten en is een paradijs op aarde. Vanaf de houten veranda van je appartement kijk je uit op de varens, palmbomen en het witte zandstrand. Onder het azuurblauwe wateroppervlakte van de Caribische Zee wachten kleurrijke koraalriffen vol schildpadden, roggen en anemoonvissen. En dan zijn er ook nog de bruisende beachbarretjes die ’s avonds hippe strandfeesten organiseren. Tijdens een Last Minute St. Maarten hoef je je echt niet te vervelen.

Cultuur proeven in Philipsburg

Tussen het zonnen en dansen op de stranden van St. Maarten door kun je de cultuur van het eiland letterlijk proeven. In de kleurrijke hoofdstad Philipsburg draait het niet alleen om de pastelkleurige huizen, het Sint Maarten Museum en het Fort Amsterdam. In de Voorstraat is het winkeltje Guavaberry Emporium dé plek om van de rumberry (de nationale likeur van St. Maarten) te proeven. Via de taxfree winkels wandel je vervolgens weer terug naar het luxe hotel aan het strand. Geniet hier tijdens een Last Minute St. Maarten van de twee azuurblauwe baaien die voor de deur liggen of geniet van een mojito op het loungeterras met zeezicht. Een aanrader tijdens zonsondergang.