Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Nederlands St. Maarten

Last Minute Nederlands St. Maarten

  1. Last Minute
  2. St. Maarten
  3. Nederlands St. Maarten

Voel de Caribische vibe tijdens een Last Minute Nederlands St. Maarten. St. Maarten is een van de Bovenwindse eilanden in de Caribische Zee. Dankzij de 3.000 zonuren is het hier op en top genieten van strand en zee. Nip van een cocktail bij het zwembad, relax op het zand van Maho Beach en ontdek het gezellige Philipsburg. Daar flaneer je over de Boardwalk en ga je taxfree shoppen in de Voorstraat.

Last Minute Nederlands St. Maarten

3.000 zonuren in Nederlands St. Maarten

Een Last Minute Nederlands St. Maarten brengt je naar een van onze zonnigste overzeese gebieden. Met TUI vlieg je in 8,5 uur naar de kust van dit Bovenwindse eiland. Hoewel Nederlands St. Maarten in september 2017 werd getroffen door orkaan Irma, kun je er inmiddels weer prima terecht voor een zonvakantie. Dankzij 3.000 zonuren gaat dat zeker lukken. Kies bijvoorbeeld voor een 5 sterren hotel van TUI in Maho Bay. Hier is alles inbegrepen, zelfs de cocktails die je bij het zwembad drinkt. Tel daarbij op dat je zó op het gouden zand van Maho Beach staat en deze vakantie kan niet meer stuk. Het stand staat bekend vanwege de vliegtuigen die hier af en toe zeer laag overvliegen. Een indrukwekkend gezicht!

De vibe van Philipsburg

Ga tijdens een Last Minute Nederlands St. Maarten ook eens op ontdekkingstocht in Philipsburg? Dit is de hoofdstad van het Nederlandse deel van het eiland. Philipsburg ligt aan de zuidkant van Nederlands St. Maarten en kent een heerlijke Caribische vibe. Langs het zandstrand van Great Bay loopt de 900 meter lange Boardwalk. Deze promenade is het hart van de stad. Je vindt er restaurants, winkels en bars. Direct achter de Boardwalk liggen de belangrijkste winkelstraten van Nederlands St. Maarten: de Voorstraat en de Achterstraat. Wie taxfree wil shoppen, voelt zich hier absoluut thuis.