Lara

Last Minute Lara

  1. Last Minute
  2. Turkije
  3. Lara

Met zijn luxe, thematische hotels in de vorm van de Titanic of een Ottomaans paleis zul je je tijdens een Last Minute Lara aan de Turkse Rivièra begeven in het 'Las Vegas van Turkije'. De 5 sterren hotels van TUI liggen allemaal aan Lara Beach waar je van de zon kunt genieten. Wie de luxe even achter zich kan laten stapt de dolmuş naar Antalya in waar de Romeinse Poort van Hadrianus op je komst wacht.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Lara vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Last Minute Lara
  • De sprookjesachtige Düdenwatervallen
  • Het 'Las Vegas' van Turkije
  • Luxe 5 sterren All Inclusive hotels
  • Ware hotspot voor luxe en weelde
Bekijk alle Last Minutes Lara (17)

Luxe thematische resorts in Lara

De echte Titanic ligt al een eeuw op de bodem van de zee, maar in de Turkse badplaats Lara kun je met een beetje fantasie het gevoel van dit schip nabootsen. Het 5 sterren hotel van TUI is gebouwd in de vorm van de Titanic, maar tijdens een Last Minute Lara kun je ook kiezen voor een All Inclusive hotel in een Ottomaans paleis. Lara wordt vanwege deze luxe thematische resorts ook wel het 'Las Vegas van Turkije' genoemd. Wie Las Vegas te ver vliegen vindt kan prima uitwijken naar Lara, dat op een paar uur vliegen van Nederland ligt. Met TUI fly ben je binnen no-time in de stad Antalya waar het aan de Turkse Rivièra gelegen Lara tegenaan ligt.

Relaxen op Lara Beach

Een groot pluspunt in Lara is dat de All Inclusive resorts van TUI direct aan het 7 kilometer lange Lara Beach staan. Na een goede nachtrust in een zacht bed stap je dan ook zo het goudkleurige strand aan de Middellandse Zee op. Het water rondom Lara is erg helder en kent een kleurrijke onderwaterwereld met ballonvissen en zeepaardjes die je tijdens het snorkelen van dichtbij kunt bewonderen. Heb je een Last Minute Lara geboekt en stap je al snel het vliegtuig in? In het 5 sterren hotel van TUI ligt een snorkelsetje klaar die je mag lenen, dus je hoeft er niet zelf een te kopen.

Een excursie naar de Düdenwatervallen

Met al die luxe zal het moeilijk zijn om het resort van TUI in Lara te verlaten, maar een excursie naar de Düdenwatervallen zul je niet snel vergeten. Deze watervallen bestaan uit verschillende delen die in diverse hoogtes naar beneden kletteren. Zo kun je de bovenste Düdenwaterval vanuit een achterliggende grot bekijken en het opspattende water van de onderste waterval letterlijk op je gezicht voelen tijdens een boottocht. De omgeving rondom de watervallen laat zich kenmerken door kleurrijke bloemen en schaduwrijke bomen die je tijdens een wandeling door het gebied kunt aanschouwen. Eenmaal terug in het hotel van TUI kun je weer genieten van de luxe in de spa of tijdens het dineren in het restaurant waarbij obers op rolschaatsen je bedienen.

Romeinse architectuur in Antalya

Voor het bekijken van bezienswaardigheden pak je voor het 5 sterren resort van TUI de dolmuş die binnen 20 minuten naar het centrum van de stad Antalya rijdt. 'Antalya Kaleici' bestaat uit smalle straatjes die vol staan met boetiekjes, barretjes en straatmuzikanten. Boven de gebouwen steekt de 38 meter hoge minaret van de Yivli Minare moskee uit die je van dichtbij kunt bekijken. Wie tijdens een Last Minute Lara een bezienswaardigheid uit de Romeinse tijd wil bewonderen kan koers zetten naar de haven van Antalya waar de Poort van Hadrianus met zijn 3 triomfbogen een echte eyecatcher is.

Bekijk alle Last Minutes Lara (17)