Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Rondreis Ecuador

Als je een rondreis door Ecuador boekt, kun je de kleurrijke bezienswaardigheden van dit Latijns-Amerikaanse land op en rondom de evenaar ontdekken. In het groene Amazoneregenwoud bijvoorbeeld, waar je misschien wel een blauwgele Ara naast een waterval ziet zitten. Of op de gouden stranden van de Galápagoseilanden, met zeeleguanen en reuzenschildpadden. En wat dacht je van de kleurrijke markt in Otavalo?

Rondreis Ecuador

De kleurrijke wereld van de Otavaleños

In Ecuador, gelegen in het noordwesten van Zuid-Amerika, is simpelweg véél te veel schoonheid te vinden om op te noemen. Zullen we het eerst hebben over de unieke natuurgebieden? Of toch de gastvrije en kleurrijke bevolking? In Ecuador is ontzettend veel te zien en doen. Gelukkig hoef je je tijdens een rondreis door Ecuador niet tot maar een plaats te beperken. Als je bij TUI een groepsrondreis inclusief vluchten en transfers naar Ecuador boekt, begint je Latijns-Amerikaanse avontuur na het passeren van de evenaar in het gastvrije stadje Otavalo. Deze plaats is het handelscentrum van het gastvrije Otavaleños indianenvolk, dat in de omliggende dorpjes woont. Op de gezellig drukke en vooral ook kleurrijke markt verkopen de indianen de prachtigste kleding, panfluiten en nog veel meer.

Van Amazone tot Galápagos

Natuurlijk kun je tijdens een rondreis door Ecuador niet om de adembenemend mooie natuur heen. Zo neem je bijvoorbeeld een kijkje in het Amazoneregenwoud, dat verspreid is over maar liefst 9 (!) landen. Hier kun je met een kano door de jungle varen en spectaculaire watervallen bewonderen. Wie weet vliegt er zelfs een ara voorbij! Denk je de mooiste bezienswaardigheden al gehad te hebben? Nee hoor, want ook de vulkanische Galápagoseilanden staan op het programma. Hier kun je op de gouden stranden onder andere zeeleeuwen en zeeleguanen spotten. En de beroemde galápagosreuzenschildpad natuurlijk, die meer dan 120 centimeter lang en ruim 150 jaar oud kan worden.