Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Oranjestad

Vakantie Oranjestad

 1. Vakantie
 2. Aruba
 3. Oranjestad

Met een omvang zo groot als Texel, is het tropische Aruba toch groots te noemen. Dit komt door de vriendelijke mensen, de adembenemende stranden met divi divi bomen en het veelzijdige Oranjestad. Fotografeer hier het 'I LOVE ARUBA' logo of bezoek Fort Zoutman. Tijdens een vakantie in Oranjestad is genoeg te beleven. Boek dus een vakantie naar de A voor Aruba in het rijtje van de zonovergoten ABC-eilanden.

Vakantie Oranjestad
 • Vliegen met onze eigen TUI Dreamliner
 • Aruba op óf onder water
 • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle vakanties Oranjestad (5)
 • Last Minute
 • Aanbiedingen
 • All Inclusive

Last minute Oranjestad

Waar flamingo’s op het hagelwitte zandstrand leven, waar de koloniale panden enorm kleurrijk zijn en waar de malls luxe zijn. Dát is Oranjestad in een notendop. In de hoofdstad van Aruba kijk je je ogen uit. Maar dan wel met een zonnebril. De zon schijnt hier namelijk het hele jaar door volop. Ideaal voor wie niet aan tijd gebonden is en in de winter toe is aan een luxe zonvakantie. Vergeet tijdens de Last Minute Oranjestad niet om een bezoekje te brengen aan Fort Zoutman. Van deze militaire vesting is de Willem III toren in de kleuren van de Nederlandse vlag opgetrokken en dat levert herkenbare vakantiekiekjes op. 

Bekijk alle Last Minutes Oranjestad (5)

Aanbieding Oranjestad

Ken je de foto’s van flamingo’s die pootje baden in de helderblauwe Caribische Zee en het parelwitte zandstrand kleur geven? Deze afbeeldingen zijn gemaakt bij Oranjestad. De hoofdstad van ABC-eiland Aruba. Wie bij TUI een aanbieding Oranjestad boekt vliegt voordelig naar een luxe hotel en kan het bespaarde geld uitgeven aan een goede camera. Je eigen tropische foto zal heel wat likes op Instagram opleveren. Fotografeer meteen de kleurrijke, koloniale panden die de stad versieren. Tijdens het shoppen in Renaissance Mall bijvoorbeeld. Je hebt dankzij de korting van TUI niet voor niks geld over.

Bekijk alle aanbiedingen Oranjestad (5)

All inclusive Oranjestad

Kleurrijk kun je een All Inclusive Oranjestad wel noemen. En dat heeft niet alleen te maken met de felgekleurde, koloniale panden die deze hoofdstad van het Caribische eiland Aruba versieren. Ook op het privé strand voor de deur van het luxe hotel is het uitzicht kleurrijk. Parelwit zand, helderblauw zeewater en groene palmbomen vormen het uitzicht. En dan hebben we de rozekleurige flamingo’s die er rondlopen nog niet eens genoemd. Alsof je terecht bent gekomen in het paradijs! Met een mojito en je tenen begraven in het warme zand is de luxe zonvakantie helemaal compleet!

Bekijk alle All Inclusives Oranjestad (2)

Nederlandse glorie in Oranjestad

Oranjestad is de hoofdstad van het Caribische eiland Aruba en ligt op circa 10 uur vliegen van Nederland. Een wandeling door de stad betekent fraaie koloniale architectuur in de vorm van felgekleurde panden naar de pastelkleurige tegenhangers. En winkeltjes, heel veel winkeltjes...

Oranjestad is tevens een stad vol historie en dat is terug te zien in onder andere Fort Zoutman. Ondanks dat je ver van huis bent, zie je hier nog invloeden van ons kikkerlandje terug. In de kleuren rood, wit en blauw pronkt de Willem III toren boven deze militaire vesting uit. Wil je meer weten over het prachtige eiland Aruba? Stap dan het historisch museum van Aruba binnen dat zich ook in het fort bevindt. Voor de mooiste zonsondergang zak je onderuit bij Pincho's Bar op de Pier van Oranjestad!

Het Las Vegas van Aruba

Maar een vakantie in Oranjestad is meer dan het bezichtigen van historische bezienswaardigheden. Wist je dat de stad ook wel het 'Las Vegas van het Caribisch gebied' wordt genoemd? De felgekleurde neonlichten zorgen er voor dat de casino's je nauwelijks ontgaan. Als het niet de neonlichten zijn die voor kleur zorgen, dan is het wel het Arubaanse Carnaval dat hier jaarlijks wordt georganiseerd. In januari en februari is de kans groot dat je in een optocht terecht komt. De meest kleurrijke kostuums komen voorbij waarbij de ene nog mooier is dan de andere. Ga ’s avonds aan de boulevard zitten en kijk wat er allemaal passeert.

Om een droomvakantie op Aruba compleet te maken, heeft TUI verschillende accommodaties in Oranjestad. Kies voor een appartement tussen de wapperende palmbomen of voor een hotel met privéstrand. Houd je wel van het Caribische sfeertje en ben je benieuwd naar de rest van dit swingende gebied? Kies dan voor een meerdaagse cruise, die je ook langs andere plekjes brengt. Meer bijvoorbeeld aan in de Bahama's of het bijzondere Panama

Bekijk alle vakanties Oranjestad (5)