Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Puglia

Rondreis Puglia

  1. Rondreis
  2. Italië
  3. Puglia

De hak van Italië lijkt op de kaart niet zo groot, maar tijdens een groepsrondreis door Puglia ontdek je de parels van de regio. Bezoek de dorpjes Bari en Polignano en dwaal door de smalle straten. Ook zul je afdalen naar een diepte van 65 meter voor de grotten van Castellana. De delicatessen van de Italiaanse regio ontbreken ook niet. Laat je smaakpapillen werken tijdens een wijn- en olijfproeverij.

Rondreis Puglia

De betoverende regio Puglia

Italië heeft verschillende mooie regio’s die elk uniek zijn op hun eigen manier. Een van die regio’s is waar je misschien nog niet zo bekend mee bent is het Italiaanse Puglia. Begeef je naar de hak van Italië en ontdek dit stuk van bella Italia. Tijdens een rondreis in Puglia doe je dorpjes Bari en Polignano aan waar je onder andere de kalksteengrotten van Castellana bezoekt. Deze behoren tot de mooiste ter wereld! Ook de delicatessen van Puglia worden niet overgeslagen. Onderweg kun je stoppen voor een wijn- en olijfproeverij. Een leerzame maar vooral overheerlijke middag. Je zult ongetwijfeld wat producten mee naar Nederland willen nemen.

Van kustlijn tot kathedralen

Na een nacht in het halfpension van TUI en een goed ontbijt, kun je koers zetten naar de prachtige kustlijn en grote stranden van Puglia gaan. Wandel over het warme zand en geniet van een gelato of ren snel even het water van de Adriatische Zee in voor een verfrissende duik. Vervolg je weg tijdens een groepsrondreis naar Leuca en Otranto waar je tijd hebt voor een Italiaanse lunch. Geniet van een verse pasta of pizza waarna je het oude centrum inloopt. Bezoek in Leuca zeker de Santa Maria Annunziata, ook wel de Kathedraal van Otranto, waar de vloeren prachtig versierd zijn met mozaïeken stenen. Tijdens een rondreis door Puglia ervaar je een goede mix van cultuur, natuur en overheerlijk eten!