Jamaica

Rondreis Jamaica

  1. Rondreis
  2. Jamaica

Treed in de voetsporen van Bob Marley en ontdek tijdens een rondreis Jamaica ‘zijn’ eiland in de Caribbean. Parelwitte stranden met wuivende palmbomen, tropische regenwouden met suikerrietplantages en azuurblauw zeewater vol dansende koraalriffen vormen het decor. Op Jamaica kom je ogen tekort. Bij TUI kun je het eiland bezoeken tijdens een cruise door de Caribbean. Maar beginnen met een startpakket Montego Bay is ook mogelijk.

Rondreis Jamaica
  • Rondreis met Nederlandstalige reisleiding
  • Witte zandstranden en watervallen
  • Vliegen met de TUI fly Dreamliner
Bekijk alle rondreizen Jamaica (1)

Fly Drive Jamaica

Relax! Every little thing is gonna be alright. Zelfs tijdens een Fly Drive Jamaica. Geen stress tijdens een lange autorit. Voor je het weet sta je bij een tropisch palmenstrand om van een frisse mojito te genieten. Of een kokosnoot. Je moet nog rijden. Naar de exotische regenwouden vol kletterende watervallen en suikerrietplantages bijvoorbeeld. Of naar de kleurrijke hoofdstad Kingstown waar het Bob Marley Museum op je wacht. Gelukkig kun je tijdens de autorondreis op Jamaica bijkomen in een luxe strandhotel van TUI. Een frisse plons is zo gemaakt. Vergeet de snorkel niet, want de koraalriffen zitten vol met anemoonvisjes, roggen en schildpadden.

Fly Drives (1)

Het decor van tropisch Jamaica

Een tropische ontdekkingstocht door de Caribbean kun je op Jamaica wel maken. Het exotische eiland is bekend geworden door Bob Marley die in de reggae-muziek ‘zijn’ eiland promoot. Al heeft het eiland eigenlijk geen extra promotie nodig. De parelwitte stranden, de groene suikerrietplantages en het fonkelblauwe water van de Caribische Zee spreken voor zich. En dan is er natuurlijk ook nog de kleurrijke hoofdstad Kingstown.

Je eigen reis uitstippelen vanuit Montego Bay

Een groot voordeel van een rondreis Jamaica boeken bij TUI is het feit dat je 'm helemaal zelf kunt indelen. In het startpakket Montego Bay zorgen wij voor de vlucht, de transfer én twee hotelovernachtingen en eventueel de huurauto. Daarna is het aan jou. Je kunt echt alle kanten op tijdens de reis. Trek bijvoorbeeld het binnenland in en verken de tropische regenwouden en vele koffie- en suikerrietplantages. Of zet koers naar Kingstown om het Bob Marley Museum en de historische Port Royal haven, bekend van de piraat Henry Morgan, te bezoeken. Maar je kunt natuurlijk ook ontspannen op de paradijselijke stranden die Jamaica rijk is.

Met een luxe cruise naar Jamaica varen

Zie je jezelf al zitten op het bovendek van een luxe cruiseschip met een mojito in je hand? In de verte zie je land opdoemen en fonkelen wuivende palmbomen en witte zandstranden onder de zon. Bij TUI kun je tijdens een rondreis Jamaica kiezen voor een cruise door de Caribbean. Het luxe schip zal Jamaica aandoen bij de exotische badplaats Montego Bay. Zodra je hier voet aan land zet voel je meteen het warme zand tussen je tenen knisperen. De ideale plek voor een lui dagje onder de zon. Al is beweging in de vorm van snorkelen aan te raden. Voor de kust van Montego Bay ligt een kleurrijke koraalrif vol schildpadden, zeepaardjes en papegaaivissen. Alsof je een aquarium in plonst.

Bekijk alle rondreizen Jamaica (1)