Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Rondreis Andalusië

Steden waar rijk versierde paleizencomplexen en flamencobarretjes het straatbeeld vormen. Zonnige stranden met goudkleurige zand. En fotogenieke pueblos blancos met fleurige bloemen aan de witgekalkte huizen. Zo ziet een rondreis Andalusië er bij TUI uit. De meest zuidelijke provincie van Spanje is dan ook een ideale bestemming voor een rondreis dicht bij huis. Leg de camera vast maar klaar.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Andalusië vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Rondreis Andalusië
  • Zonzeker en boordevol contrasten
Bekijk alle rondreizen Andalusië (14)

Op ontdekking in historisch Andalusië

De meest zuidelijke provincie van Spanje is een ideale bestemming voor een rondreis dicht bij huis. Dat komt omdat je in Andalusië langs rijk versierde Koningssteden, gouden zandstranden en schattige pueblos blancos reist. Afwisseling is er genoeg tijdens een rondreis Andalusië. De meeste toeristen komen naar deze provincie vanwege steden als Sevilla, Granada en Malaga. Vooral Granada is erg geliefd vanwege het Moorse paleizencomplex Alhambra. Terwijl je in Sevilla niet om de flamencobarretjes heen kunt. Ontspannen tijdens het rondreizen doe je op de bruisende stadsstranden van Malaga. Zie je jezelf al zitten met je tenen in het zand en een sangria in de hand?

Een rit langs de Pueblos Blancos van Spanje

Pittoreske dorpjes waar de witgekalkte huizen versierd worden door fleurige bloemen, waar de straatjes omhoog kronkelen en waar de schaduwrijke pleintjes omringd worden door traditionele bodega’s; ook dat is Andalusië. Vooral de pueblo blanco Mijas is erg fotogeniek. En drukbezocht. Een stuk minder bekend is Torrox dat aan de Ruta del Sol y Vino ligt. Hier is het tijdens de rondreis Andalusië goed toeven op een gezellig terras met een glas wijn. Met een bord vol tapas ‘on the side’ natuurlijk. Je bent niet voor niks in Spanje.

Bekijk alle rondreizen Andalusië (14)