Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Fly Drive Andalusië

Kies je voor een fly drive Andalusië? Dan kies je voor een afwisselende rondreis door het temperamentvolle zuiden van Spanje. Na een vliegreis van een paar uur staat de huurauto voor je klaar en kun je koers zetten naar Malaga. Ontspan hier op de gouden stadsstranden of proef van de lekkerste tapas. Al kun je natuurlijk ook meteen de weg op en via de besneeuwde bergen van de Sierra Nevada naar het Moorse Fort Alhambra in Granada rijden.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Andalusië vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Fly Drive Andalusië
Fly Drives (17)

Ontspannen in Malaga

In het temperamentvolle zuiden van Spanje wisselen rijk versierde steden, indrukwekkende landschappen en gouden stranden elkaar af. Andalusië is dan ook een regio waar iedere vakantieganger zich prima zal vermaken. Wil je tijdens de vliegvakantie zoveel mogelijk van deze regio zien? Kies dan voor een fly drive Andalusië. Stap bij aankomst op het vliegveld van Malaga de huurauto in en zet koers naar de stadsstranden van deze historische stad. ’s Avonds kun je de benen strekken op de boulevard die versierd wordt door vele tapasbarretjes. Breng ook eens een bezoek aan het schilderachtige witte stadje Mijas. In deze ‘pueblo blanco’ kun je uren dwalen door de geplaveide straatjes waar ezels rondlopen en de huizen versierd worden door bloemen.

Door de Sierra Nevada naar Granada

Om Granada kun je niet heen tijdens een fly drive Andalusië. Alleen al de route naar deze stad is onvergetelijk. De besneeuwde bergen van de Sierra Nevada vormen onderweg het uitzicht. Je kunt er altijd voor kiezen om de huurauto ergens te parkeren en de watervallen en rotsformaties van het natuurgebied te bewonderen. Eenmaal aangekomen in Granada is het tijd om het Alhambra te bezoeken. Dit sierlijk gedecoreerde fort is gebouwd door de Moren en is één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Spanje. De middeleeuwse kastelen, de kleurrijke tuinen en de zandkleurige vestingmuren zorgen voor een indrukwekkend decor. Tip: Koop vooraf kaartjes voor het Alhambra, zo hoef je niet in de rij te staan om naar binnen te mogen.

Fly Drives (17)