NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Stedentrip Verenigde Arabische Emiraten

Duik in een sprookje en laat je onderdompelen in luxe tijdens een stedentrip in de Verenigde Arabische Emiraten. In dit land in het Midden-Oosten worden je dromen werkelijkheid! Maak een spectaculaire woestijnsafari of pak de lift in Burj Khalifa, voor een verrassend uitzicht over Dubai. Ook bijzonder is een bezoek aan de magische Sheikh Zayed-moskee tijdens een citytrip in Abu Dhabi.

Stedentrip Verenigde Arabische Emiraten
  • Vliegen met Emirates
Bekijk alle stedentrips Verenigde Arabische Emiraten (26)

Populaire bestemmingen

Vakantie Verenigde Arabische Emiraten

Laat je dromen werkelijkheid worden tijdens een stedentrip naar de Verenigde Arabische Emiraten. Je kunt het je zo gek nog niet bedenken, maar hier is niets te veel! Op het Arabische schiereiland in het Midden-Oosten omvat 7 Emiraten, waarvan Dubai en Abu Dhabi de bekendste en grootste zijn. Het overgrote deel van de Verenigde Arabische Emiraten bestaat uit woestijn en een spectaculaire woestijnsafari, ofwel dune bashing, is hier een absolute must do!

Waanzinnige citytrip in Dubai

Wil je op stedentrip naar Dubai? Bezoek dan beslist de Burj Khalifa! Dit op één na hoogste gebouw ter wereld in Downtown Dubai, met een hoogte van 828 meter, is het culturele hoogtepunt de stad. Neem de snelste lift ter wereld en geniet van het prachtige uitzicht op 452 meter hoogte. Hier valt het je meteen op dat Dubai een stad is vol uitersten; van futuristische wolkenkrabbers en de meest luxe hotels tot woestijnen en de kunstmatig aangelegde Palm Islands. Je hebt hier daadwerkelijk alles. Ook shopfanaten kunnen zich volledig uitleven tijdens een weekendje weg naar Dubai. Dubai Mall is met ruim 1200 winkels het grootste winkelcentrum van de wereld. Shop till you drop tijdens je stedentrip in de Verenigde Arabische Emiraten!

De Sheikh Zayed Moskee in Abu Dhabi

Ook een citytrip naar Abu Dhabi is de moeite waard. De prachtige Sheikh Zayed Grand Mosque is de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten en heeft een unieke architectuur met Moorse, Arabisch en Mongoolse invloeden. Hier vind je naast het grootste handgeweven tapijt en de grootste kroonluchter ter wereld, ook een adembenemend mooie binnenplaats. Het witte marmer vol met bloemmotieven, bladgoud en edelstenen is een lust voor het oog. Autorace liefhebbers halen hun hart op in Abu Dhabi bij het wereldberoemde Formule 1 circuit op Yas Island.

Bekijk alle stedentrips Verenigde Arabische Emiraten (26)