Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Schleswig-Holstein

Vakantie Schleswig-Holstein

  1. Vakantie
  2. Duitsland
  3. Schleswig-Holstein

Twee zeeën in een vakantie: van de Wadden naar de uitgestrekte stranden van de Baltische Zee, een vakantie Schleswig-Holstein biedt u beiden. Wandel over het wad van de Duitse Waddenzee op zoek naar de grijze zeehonden. Dobber in het water van het subtropisch zwembad bij uw vakantiepark of vertrek richting het gezellig Oldenburg waar u eindeloos kunt winkelen in het grote voetgangersgebied.

Vakantie Schleswig-Holstein

Van wad tot kanaal

Een vakantie Schleswig-Holstein is een vakantie van de Noordzee naar de Baltische Zee, in het noordelijkste puntje van Duitsland.
Ga voor een wandeling over de wadden, dit natuurgebied is een van de grootste van de wereld. En met 250 unieke diersoorten en planten is er genoeg te zien. Ga hier op zoek naar de grijze zeehonden of spot een scholekster. Twee keer per dag wisselen eb en vloed elkaar af.

Aan de andere kant van ditzelfde gebied bezoekt u het Kiel Kanaal waar per dag 110 schepen het land invaren vanaf de Baltische Zee. Probeer de NOK-fietsroute langs het kanaal en geniet van de uitzichten op de vele grachten die u tegenkomt.
Stop onderweg bij een van de typisch Duitse restaurants of kies voor een pauze bij een van de ponystallen. 

Dobberend naar Oldenburg

Met TUI verblijft u tijdens uw familievakantie Schleswig-Holstein op een vakantiepark in Weissenhauser Strand.
Dompel u onder in het subtropisch zwembad, zoef van de langste waterglijbaan, laat u meeslepen door de wildwaterbaan of dobber rustig in de whirlpoolgrot.

Als u de volgende dag weer wat anders wilt, maak dan een wandeling over het strand en door de duinen of kies voor een uitstapje naar Oldenburg.
Ontdek meer over de natuur om uw heen in het museum 'Natur und Mensch' van deze universiteitsstad. Of 'shop till you drop' in het grote voetgangersgebied van Oldenburg met tal van winkels.