Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Schleswig-Holstein

In het noordelijkste puntje van Duitsland liggen de Duitse wadden aan je voeten tijdens een vakantie Schleswig-Holstein. Je wandelt vanaf het vakantiepark bij Weissenhauser Strand zo naar de duinen en de stranden die bij eb ideaal zijn voor een waddenwandeltocht. Misschien spot je wel zeehonden. Cultuurliefhebbers kunnen ondertussen de Hanzesteden Lübeck en Kiel bezoeken en zich vergapen aan de kasteeltjes en zeilschepen.

Vakantie Schleswig-Holstein
Bekijk alle vakanties Schleswig-Holstein (14)

Op naar de wadden! De Duitse wadden

De Duitse wadden. Dat is je vakantieadres tijdens een vakantie Schleswig-Holstein. In het noordelijkste puntje van Duitsland verblijf je met TUI op een vakantiepark nabij Weissenhauser Strand. Voor je het weet sta je bij de duinen en het uitgestrekte waddengebied. Vergeet je laarzen niet voor een wandeling bij eb en spot zeehonden en zeesterren. Of zet koers naar het kanaal van Kiel om honderden schepen vanaf de Baltische Zee Duitsland in te zien varen. Is het een dag niet zulk mooi weer? De langste glijbaan ter wereld vind je in het zwemparadijs op het vakantiepark van TUI. Waterpret verzekerd!

Sightseeing in de Duitse Hanzesteden

Culturele uitstapjes zijn dankzij de Hanzesteden Kiel en Lübeck zo gemaakt tijdens een vakantie Schleswig-Holstein. Kiel is beroemd om het gelijknamige kanaal, maar ook om de jaarlijkse zeilregatta Kieler Woche die de laatste week van juni wordt georganiseerd. Het grootste zeilevenement ter wereld is zeker een bezoek waard als je in de buurt bent. Zet ook eens koers naar Lübeck om de middeleeuwse Dom en de Burgtor-stadspoort te bekijken. Lübeck is dankzij de vele kastelen met spitse torens, de geplaveide straatjes en de pakhuizen langs de Trave rivier een lust voor het oog.

Bekijk alle vakanties Schleswig-Holstein (14)