Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Trier

In de oudste stad van Duitsland struikel je over bezienswaardigheden uit de Romeinse Tijd. Voor cultuurliefhebbers is een vakantie Trier dan ook een goed idee. Bekijk de Porta Nigra stadspoort, bezoek het amfitheater of struin op je gemak over de geplaveide straatjes. Vergeet ook de omgeving niet. Trier ligt aan de Moezel en wordt omringd door glooiende wijngaarden waar je van de Moezel wijn proeft. Prost!

Terug naar de Romeinse Tijd in Trier

Voor cultuurliefhebbers is Trier een waar paradijs. De oudste stad van Duitsland ligt namelijk bezaaid met schatten uit de Romeinse Tijd. Vooral om de Porta Nigra stadspoort kun je niet heen tijdens de vakantie Trier. De poort is hét symbool van Trier en wordt gezien als een van de best bewaarde Romeinse stadspoorten ter wereld. Bezoek daarna het historische amfitheater waar in de zomermaanden voorstellingen worden georganiseerd. Of wandel over de geplaveide straatjes langs middeleeuwse pakhuizen, gezellige pleintjes en romantische terrassen. Viel Spaß!

Proeven van de heerlijke Moezel

Niet alleen Trier zelf is romantisch, ook de omgeving is schilderachtig. Dat komt omdat Trier aan de Moezel ligt. Vergeet de fiets niet mee te nemen voor een vakantie Trier en verken de omgeving op je vertrouwde tweewieler. Glooiende heuvels vol groene wijnranken en cruiseschepen die je voorbij varen; het is de ideale omgeving voor een relaxte dag. Helemaal als je bij een van de wijnhuizen stopt om van de beroemde Moezel wijn te proeven. Al kun je die ’s avonds ook bestellen in het luxe hotel in Trier. Prost!

Bekijk alle vakanties Trier (7)