Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Gers

Ontdek de idyllische natuur van la douce France tijdens een vakantie Gers. Dit departement in het zuidwesten van Frankrijk is een heerlijke bestemming voor een ontspannen vakantie vol natuur en culturele bezienswaardigheden. Laat je betoveren door de middeleeuwse dorpjes, typisch Franse huizen en de uitgestrekte weides rondom het vakantiepark van TUI waar je uren kunt wandelen. Op naar Gers!

Populaire bestemmingen

Ontdek de vele gezichten van Gers

Toe aan vrijheid, ronddwalen door de idyllische natuur en proeven van de heerlijkste lokale wijnen en streekproducten? Wat dacht je van een vakantie in Gers? Het departement Gers bevindt zich in het zuidwesten van Frankrijk, la douce France, en is een heerlijke locatie voor een zonvakantie vol natuurschoon. Tijdens de rit naar het vakantiepark van TUI passeer je groene heuvels, uitgestrekte weides met grazende koeien, en prachtige wijngaarden. Er valt hier zo veel moois te ontdekken! Ook de middeleeuwse dorpjes en de typisch Franse ‘auberges’ nemen je even helemaal mee terug in de tijd.

Historisch Eauze

Ook voor historische bezienswaardigheden ben je in Gers aan het juiste adres. Vanaf het vakantiepark in Eauze ben je zo in het centrum. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij ‘Le Tresor d’Eauze’, een collectie antieke munten in het archeologisch museum van de stad. Ook leuk tijdens je vakantie in Gers: een bezoek aan ‘Villa Séviac’, een Gallisch-Romaanse villa vlakbij Montreal. De prachtige mozaïeken zullen zeker indruk maken. Goed om te weten: de villa bevindt zich op zo’n 20 minuten rijden van Eauze. Wel zo fijn, want dan ben je ruim op tijd terug bij je huisje om bij het zwembad nog even de laatste zonnestralen mee te pakken.

Bekijk alle vakanties Gers (1)