Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Skiathos-stad

Vakantie Skiathos-stad

  1. Vakantie
  2. Griekenland
  3. Skiathos
  4. Sporaden
  5. Skiathos-stad

Een van de meest idyllische eilanden van Griekenland is Skiathos. En vooral in de hoofdstad Skiathos-stad is het goed toeven. Met zijn turquoise gekleurde baaitjes, witte zandstranden en sfeervolle centrum komt een schilderij tot leven. Of kunnen we beter zeggen filmset? Mamma Mia is hier namelijk opgenomen. Door deze film op te zetten kom je zeker weten in de stemming voor een vakantie Skiathos-stad.

Vakantie Skiathos-stad
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Skiathos-stad (3)

Het decor van Mamma Mia ‘in real life’

De filmset van Mamma Mia is je volgende vakantiebestemming als je kiest voor Skiathos-stad. Wie de film met Meryl Streep heeft gezien weet dat de hoofdstad van het gelijknamige eiland bestaat uit smalle straatjes en witte huizen met roodgekleurde daken. Tel daar de beboste heuvels én de witte zandstranden bij op en je hebt het idyllische decor van de vakantie Skiathos-stad te pakken. Bij TUI kun je verblijven in een luxe hotel aan zee. Op het balkon van je eigen kamer met zeezicht is het ’s avonds goed toeven tijdens de zonsondergang. Met een glaasje ouzo en een bord vol Griekse mezzes is romantiek verzekerd.

Flaneren door pittoresk Skiathos-stad

Natuurlijk kun je tijdens de vakantie Skiathos-stad niet om het centrum heen. Kies voor een luxe hotel op loopafstand van het pittoreske centrum en je bent er zo. Souvenirwinkeltjes, Griekse taverna’s en huizen die versierd worden door fleurige bloemen heten je welkom. In de smalle straatjes is het vooral in de namiddag gezellig druk. Tussen het flaneren door ene terrasje pakken en genieten van een Grieks tiropita; we raden het aan. Zet zeker ook koers naar de gezellige haven van Skiathos-stad aangezien Palio Limani gebruikt is in Mamma Mia. Misschien herken je het nog wel.

Bekijk alle vakanties Skiathos-stad (3)