Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Abano Terme

Tijdens je vakantie in het kuuroord Abano Terme in Italië kom je helemaal tot rust. Ontspan in één van de twee thermale baden bij het hotel van TUI of maak een wandeling door het prachtige historische stadscentrum. Verken eens de Euganische Heuvels en breng een bezoek aan het museum waar je kunst en maskers uit oude theaters kunt bewonderen. Neem ook een kijkje in een kerk uit het jaar 1400 met het bijbehorende klooster.

Thermale baden in Abano Terme

Kom helemaal tot rust tijdens je vakantie in het Italiaanse kuuroord Abano Terme. Het stadje beschikt over maar liefst 200 thermale baden met hierbij vele hotels in de prachtige groene omgeving. Kom heerlijk tot rust in de twee thermale baden welke horen bij het hotel van TUI. Wandel eens het historische centrum van de stad binnen om hier over het Piazza del Sole e della pace (plein van de zon en de vrede) te wandelen en de Kathedraal van San Lorenzo te bewonderen. Zoek hier een gezellig terrasje om te genieten van een heerlijke pizza of pasta met een glas Aperol Spritz!

Bewonder de historie van Abano Terme

Wanneer je van de natuur houdt zit je helemaal op je plek tijdens je vakantie in Abano Terme. Trek er eens op uit naar de Euganische Heuvels waarbij je wandelt door bossen, wijngaarden en vele grasvelden. Breng een bezoek aan het Museum ‘Internazionale della Machera Amleto e Donato Sartori'. Hier bewonder je de kunstwerken van een vader en zoon welke internationaal bekend zijn geworden door het maken van hun kust en maskers voor het theater. Wanneer je richting dit museum gaat tref je eerst de kerk Santuario Madonna della Salute Monteortone uit het jaar 1400 en het klooster Monastero di San Daniele.

Bekijk alle vakanties Abano Terme (3)