Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Karwendel

Goede wandelschoenen zijn geen overbodige luxe tijdens een vakantie in het Karwendel. Niet voor niets wordt dit gebied met ruige bergtoppen en diepe kliffen dé wandelregio van de Oostenrijkse Alpen genoemd. Maar ook passieve vakantiegangers zijn hier aan het juiste adres. Geniet al wandelend door het Alpenpark Karwendel van prachtige vergezichten of vertrek naar de Wildsee met waterpretpark, zonneweide en kinderspeeltuin.

Populaire bestemmingen

Wandelvakantie in het Karwendel

Vlieg in circa een uur naar Innsbruck en bekijk onderweg vanaf grote hoogte de ruige bergtoppen van het Karwendel. Of boek een hotel of appartement inclusief bus- of treinreis en begin ontspannen aan de vakantie. Reis je liever in eigen tempo? Kies dan voor een autovakantie en rijd in zo'n negen uur naar dit fraaie berggebied, dat een subgroep is van de Alpen. Echte durfals kunnen bij aankomst in het appartement of hotel in Seefeld direct een van de spectaculaire wandelroutes volgen over de onverharde wegen. Steile afgronden met meanderende beekjes zorgen voor prachtige vergezichten, zoals wel blijkt tijdens een wandeling door het Leutasch ravijn. Ook voor de passieve wandelaar valt er genoeg te beleven tijdens een vakantie in het Karwendel. In het Alpenpark Karwendel, het grootste natuurpark van Oostenrijk, kun je wandelen en tegelijkertijd genieten van fraaie vergezichten. Tevens leven hier maar liefst 3000 verschillende diersoorten, waaronder de grootste populatie steenadelaars van de Alpen. Houd dus vooral je verrekijker gereed!

Zwemmen in de kraakheldere Wildsee

Naast een paar stevige wandelschoenen is zwemkleding ook geen overbodige luxe tijdens een vakantie in het Karwendel. Dit gebied beschikt namelijk over een aantal zwemmeren, waarvan de Wildsee misschien wel de bekendste is. Dit meer ligt niet ver van het hotel van TUI, dat gelegen is in het dorp Seefeld, en grenst aan het natuurgebied Reither Moor. De dennenbomen, rozemarijn en wilde cranberry's zorgen voor een mix aan heerlijke geuren, terwijl je een verkoelende duik neemt in de Wildsee.

Bekijk alle vakanties Karwendel (6)