COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Kitzbühel - Kirchberg

Vakantie Kitzbühel - Kirchberg

  1. Vakantie
  2. Oostenrijk
  3. Kitzbühel - Kirchberg

De hoge bergtoppen van de Kitzbüheler Alpen zijn altijd mooi. Ook in de zomer, wanneer je tijdens een vakantie in Kitzbühel – Kirchberg vanuit de Wildalm berghut een betoverend uitzicht over de bergen en dichte bossen van Tirol hebt. Maar je kunt ook eerst een kijkje nemen in het centrum van Kitzbühel. Hier zie je meteen dat je op vakantie in Oostenrijk bent. De bloemrijke balkons, charmante kerkjes en de gezellige boerenmarkt.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Kitzbühel - Kirchberg vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Vakantie Kitzbühel - Kirchberg
Bekijk alle vakanties Kitzbühel - Kirchberg (14)

Populaire bestemmingen

Kirchberg(6) Kirchberg Kitzbühel(4) Kitzbühel

Zomerse wandelvakantie in Kitzbühel – Kirchberg

De Oostenrijkse deelstaat Tirol mag dan bekend staan om de uitstekende wintersportmogelijkheden, ook in de zomer is hier van alles te beleven. Tijdens een vakantie Kitzbühel – Kirchberg van TUI bijvoorbeeld, vlak over de grens met Zuid-Duitsland. Letterlijk en figuurlijk hoogtepunt zijn natuurlijk de hoge Alpentoppen. Die je tijdens een actieve vakantie in Oostenrijk dankzij het wandelnetwerk met ruim 1000 kilometer aan wandelpaden prima te voet kunt verkennen. Volg bijvoorbeeld de route naar de Sintersbacher waterval vanuit het bergdorpje Jochberg. Waar het water vanaf 165 meter hoogte met een luid geraas naar beneden komt. En neem ook vooral een picknick mee. Want vanuit de Wildalm berghut heb je tijdens een wandelvakantie in Kitzbühel – Kirchberg een betoverend uitzicht op de dichte bossen en hoge toppen van de Kitzbüheler Alpen.

Typisch Oostenrijkse bezienswaardigheden

Niet alleen voor de natuur, ook voor culturele bezienswaardigheden kun je een vakantie naar Kitzbühel – Kirchberg boeken. Struin door de smalle straatjes van Kitzbühel, langs kleurrijke gevels. Met balkons vol bloeiende bloemen natuurlijk. En neem een kijkje in een van de vele kerkjes, zoals de middeleeuwse Liebfrauenkirche met hoge toren en weelderig versierd altaar. Neem je op zaterdag een kijkje in het oude centrum van Kitzbühel? Kom dan vroeg je bed uit voor het ontbijt in een hotel in Kitzbühel – Kirchberg en breng daarna een bezoek aan de kleine boerenmarkt. Hier bieden boeren en andere lokale bewoners hun zelfgemaakte producten aan. Leuk als souvenir voor het thuisfront.

Bekijk alle vakanties Kitzbühel - Kirchberg (14)