NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Serfaus - Fiss - Ladis

De Oostenrijkse wintersport dorpen Serfaus-Fiss-Ladis laten zich ook in de zomermaanden goed lenen voor een actieve vakantie. Met de zon op je bol, want de dorpjes behoren tot de meest zonnige gebieden van Tirol. Tijdens een vakantie Serfaus-Fiss-Ladis kun je de heldere meertjes, hoge bergen en groene weiden het best bekijken tijdens het wandelen en fietsen. Uitrusten doe je bij een van de chalets met een stuk apfelstrudel.

Vakantie Serfaus - Fiss - Ladis
Bekijk alle vakanties Serfaus - Fiss - Ladis (12)

Actief doen in zonnig Serfaus-Fiss-Ladis

Actief doen in een berggebied, maar dan wel met de zon op je bol? Dan is een vakantie Serfaus-Fiss-Ladis het antwoord. Dit gebied in de Oostenrijkse regio Tirol staat bekend om zijn vele zonuren en heeft dan ook als bijnaam ‘Sonnenterrasse’. Tussen de drie dorpjes liggen groene alpenweiden vol houten chalets, heldere meertjes en imposante alpenreuzen. Je bewondert het landschap via de honderden kilometers aan wandel- en fietspaden. Bijvoorbeeld door voor de Panoramagenussweg tussen Fiss en Serfaus te kiezen. Onderweg kun je altijd even uitrusten bij een van de zonnige terrassen met een stuk apfelstrudel. Of fris op door een van de bergmeertjes in te plonsen.

Vermaak voor het hele gezin

Ook voor (kleine) kinderen is er genoeg te doen tijdens een vakantie Serfaus-Fiss-Ladis. De marmottengrot, hangbruggen en waterfietsen in het recreatieparadijs Murmliwasser zijn geschikt voor de allerkleinsten. Tieners kunnen zich uitleven in het spannende klimpark Hochseilgarten Waldseilpark X-Trees. Beide speelparken liggen bij het dorpje Serfaus. En hier kun je met TUI verblijven in een appartement voor het hele gezin. Kies je liever voor een luxe All Inclusive hotel? Dan staat ’s avonds de kaasfondue voor je klaar en is het binnenbad ideaal voor de dagen waarop de zon niet schijnt.

Bekijk alle vakanties Serfaus - Fiss - Ladis (12)