Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Ski Zillertal 3000

Aan het eind van het Oostenrijkse Zillertal, daar waar je niet verder kunt, rijst Ski Zillertal 3000 op. In de zomer is het Zillertal prachtig met zijn imposante bergketens en ongerepte natuur. Ga terug in de tijd en neem de stoomtrein van Mayrhofen naar Jenbach. Of pak de ski’s en waag je aan een afdaling van de Hintertuxer Gletsjer. Liever te voet de bergwereld verkennen tijdens een vakantie Ski Zillertal 3000? Kies een mooie themawandeling uit.

Vakantie Ski Zillertal 3000
Bekijk alle vakanties Ski Zillertal 3000 (8)

Zomer in Ski Zillertal 3000

Na slechts een kleine 9 uur rijden kom je al terecht in het prachtige Oostenrijkse Zillertal waar bosgebieden, weiden en ruige bergen het uitzicht bepalen. Helemaal achterin het Zillertal ligt het populaire Ski Zillertal 3000. Vooral in de winter is het hier lekker druk vanwege de vele wintersport mogelijkheden. Toch trekken steeds meer vakantiegangers ook in de zomermaanden naar een van de dorpen in dit natuurrijke gebied. Het groene dal met imposante bergketens leent zich perfect voor tal van activiteiten. Vanuit het luxe hotel of comfortabele appartement in Mayrhofen kun je alle kanten op. Verken het lendige centrum of zet met het hele gezin koers naar de Zillertalbahn. Twee keer per dag pendelt er tussen Mayrhofen en Jenbach een ouderwetse stoomtrein, waarmee je in rustig tempo kunt genieten van het uitzicht over het Zillertal. Een kinderdroom wordt vervuld door zelf als machinist de trein te besturen. In de zomermaanden is dit iedere vrijdag mogelijk.

Ski Zillertal 3000: in de zomer op de latten

Skiën in de zomer? Ja, dat kan tijdens een vakantie in Ski Zillertal 3000. Vanuit het Zillertal rijd je via Mayrhofen eenvoudig richting de machtige Hintertuxer gletsjer. Een mooi tochtje, met veel bochten en enorme hoogteverschillen. Aan het eind van de weg kun je niet verder en daar gaat de lift omhoog naar de Gletsjer op, waar je ook in de zomer kunt skiën. Ook zonder ski’s is de Hintertuxer Gletsjer de moeite waard. Vooral in de zomermaanden kun je urenlange tochten maken over de vele wandelpaden in de bergwereld van het Zillertal. Ook zijn leuke themawandelingen voor kinderen, zoals het ‘Sinnespfad’ op de Ahorn. Deze wandeling staat in het teken van je zintuigen en coördinatie. Maar voor de gevorderde wandelaar biedt de Ahorn prachtige wandelingen. Wandel tijdens deze vakantie Ski Zillertal 3000 ook zeker de ‘Adlerbühne’, waar talloze adelaars en buizerds van heel dichtbij te bewonderen zijn.

Bekijk alle vakanties Ski Zillertal 3000 (8)