Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Alicante

Aan de zonnige Costa Blanca vind je de Mediterraanse stad Alicante. Een vakantie in Alicante is rijk aan cultuur, lekker eten en strand. Spreid je handdoek op het strand Playa del Postiguet of leef je als shopliefhebber uit in het winkelgebied Avenida de Maisonnave. Trek gekregen? Schuif tijdens je zonvakantie in Alicante aan tafel bij een van de vele tapasbarretjes en proef de Spaanse keuken.    

Vakantie Alicante

Castillo de Santa Bárbara in hartje Alicante

In het hart van Alicante vind je de 166 meter hoge berg Benacantil. Naast een betoverend uitzicht over de hele stad met haar idyllische straten en de baai van Alicante, vind je hier het 9e-eeuwse oude kasteel Castillo de Santa Bárbara. In de middeleeuwen was dit kasteel een gevangenis en als fort. Tegenwoordig is het prachtig om te bekijken. Ook leuk: praktisch onderaan de berg ligt het 900 meter lange strand Playa del Postiguet. Een heerlijke plek voor verkoeling na het bewonderen van de bezienswaardigheden van Alicante. Spreid je handdoek en geniet van de Spaanse zon tijdens je vakantie in Alicante

Shoppen tijdens je vakantie in Alicante

Een dag shoppen tijden je vakantie in Alicante? Het bekendste winkelgebied vind je bij Avenida de Maisonnave en de daarom heen liggende straten. Daar vind je een ruim aanbod aan grote winkels en kleine boetieks met kleurrijke accessoires en souvenirs. Of neem een kijkje in een van de twee moderne winkelcentra PlazaMar 2 en Panoramis. Trek gekregen van al dat shoppen? In Alicante barst het van de sfeervolle pleinen met terrassen. Sluit je dag af op het plein Plaza del Ayuntamiento. Terwijl je geniet van de Spaanse tapas, kijk je uit op het indrukwekkende stadshuis. Het stadshuis, met torens en bogen aan beide kanten van het plein, behoort tot één van de mooiste bouwwerken van Alicante. Magnífico!