Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Wintersport Le Grand Massif

Inclusief 6-daagse skipas

Romantisch besneeuwde bossen, indrukwekkend hoge bergen en het mooiste skidorp van de Franse Alpen; dat is wat je aantreft tijdens een wintersport Le Grand Massif. Deze regio in het oosten van Frankrijk ligt aan de voet van de Mont Blanc en is uiterst sfeervol. Dat komt door de pittoreske dorpjes en de adembenemende uitzichten. En met meer dan 265 kilometer aan afwisselende pistes is skiën geen probleem in Le Grand Massif.

Wintersport Le Grand Massif

Skiën bij het mooiste skidorp van de Franse Alpen

Skiën met de Mont Blanc op de achtergrond doe je tijdens een wintersport Le Grand Massif. Dit gebied ligt in het oosten van het land en is het op 3 na grootste skigebied van Frankrijk. Je hebt hier de keus uit 265 kilometer aan pistes van alle niveaus. Ondertussen zorgen de hoge bergen van de Franse Alpen, de houten chalets en de besneeuwde dennenbossen voor een sprookjesachtig achtergronddecor. Omdat de dorpjes van Le Grand Massif worden omschreven als authentiek is de regio erg sfeervol. Vooral in het dorpje Samoëns met zijn kalkstenen huizen en kabbelende beekjes viert de romantiek hoog tij. Samoëns wordt dan ook gezien als mooiste skidorp van de Franse Apen.

Winterpret in Le Grand Massif

Ook in het autovrije dorp Morillon en het kindvriendelijke Flaine kun je verblijven tijdens een wintersport Le Grand Massif. De stoeltjesliften brengen je naar boven, naar de indrukwekkende bergwereld van de Franse Alpen, zodat je met de ski’s weer naar beneden kunt zoeven. Maar tijdens een wintersport in Le Grand Massif is er meer te doen dan alleen skiën. Wat dacht je van een sneeuwballengevecht in Morrilon? Of langlaufen en een sledehondentocht door de romantische bossen van Flaine? Opwarmen doe je aan het eind van de dag in het hotel of appartement van TUI mét sauna. Of zoek in Le Grand Massif een sfeervol restaurant op waar het haardvuur knispert.