Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Cala Santandria

Klaar met de drukte van thuis? Laat die dan achter en kom op vakantie in Cala Santandria. Deze badplaats op Balearen eiland Menorca ademt rust. Vanuit het hotel wandel je in een paar minuten naar het zandstrand aan een smalle baai. Je kijkt vanaf je handdoek uit op rotsen, pijnbomen en het kraakheldere water van de Middellandse Zee. Trouwens, dat heldere zeewater is ook nog eens geknipt voor een verrassende duik- of snorkelexcursie.

Siësta's in Cala Santandria

Tijdens een vakantie in Cala Santandria geniet je van welverdiende rust en de allerbeste strandsiësta's. Deze rustige badplaats vind je aan de westkust van Menora, een van de Spaanse Baleareneilanden. Het hart van Cala Santadria is een lange, smalle baai met kraakhelder water. Rotsen met pijnbomen liggen rondom en aan het uiteinde ervan schittert het zandstrand van Cala Santandria. In dit idyllische landschap kom je vanzelf tot rust. Gelukkig hoef je naar het hotel niet ver te lopen. Het 4 sterren hotel van TUI staat namelijk op slechts een paar minuten lopen. Als dat geen zorgeloos vakantie vieren is...

Duikexcursie bij Menorca

De kraakheldere Middellandse Zee bij Cala Santandria leent zich perfect voor een onderwaterexcursie. Zowel voor snorkelaars als duikers is er bij Menorca genoeg te ontdekken. Tussen de rotsen van de naastgelegen baai Cala Blanca verstoppen zich bijvoorbeeld slakken, krabben en kleine octopussen. Altijd al eens willen duiken? Grijp dan je kans tijdens een vakantie in Cala Santandria. Ervaren duikers gaan samen met een professional naar Barracuda Point, de grotten van Pont d'en Gil of het scheepswraak bij Cala Murta. Wie weet spot je daar nog wel een uitstekend gecamoufleerde schorpioenvis.

Bekijk alle vakanties Cala Santandria (2)