Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie St.-Cyr-Sur-Mer

De warme zon op je huid, markten vol met overheerlijke streekproducten, een wijnproeverij bij een wijnhuis in de buurt van het hotel van TUI en de golven van de Middellandse Zee nodigen gewoon uit voor een middagje surfen. Tijdens een vakantie van het Zuid-Franse St.-Syr-Sur-Mer dompel je onder in de Provençaalse charme. Sluit de dag af met een frisse chardonnay in één van de vele knusse restaurantjes. La vie est belle!

Proef de Provence in St.-Cyr-Sur-Mer

Met een vakantie in het Zuid-Franse Saint-Cyr-Sur-Mer dompel je jezelf onder in de Provençaalse charme. Het dorp ligt aan de Middellandse Zee, met in de achtertuin uitgestrekte wijn- en olijfboomgaarden. Wijn, olijfolie en lokale kruiden ontdek je op de gezellige lokale markt. Door de heerlijke geur wil je ongetwijfeld wat producten proeven. Probeer het eens: Puis-je goûter... mag ik even proeven? En wat is er nu lekkerder dan een proeverij bij een echt 'Domaine', oftewel wijnhuis? In de buurt van St.-Cyr-Sur-Mer vind je er minstens een stuk of 10. Vergeet niet om even af te spreken wie er terug rijdt. Santé!

Relaxen aan de Côte d’Azur

Naast alle heerlijke producten die de omgeving rijk is, zijn ook de stranden een fijne plek om te vertoeven tijdens je vakantie naar St.-Cyr-Sur-Mer. Vanuit het TUI hotel loop je vanaf je ontbijttafel zo het strand op. Spreid je handdoek, zet een parasol op en ga heerlijk liggen met een goed boek. Op zoek naar iets meer actie? Aan het strand zijn verschillende watersportmogelijkheden. Zo kun je onder begeleiding van een instructeur leren surfen. Wil je juist iets meer cultuur, bezoek dan het Museum Tauroentum. Hier stap je terug in de tijd van de Romeinen en Galliërs.

Bekijk alle vakanties St.-Cyr-Sur-Mer (1)